Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam siewnik mechaniczny amazone d7 special II Typ30 i chciałbym się dowiedzieć jaką orginalną powinien onmieć zębatke wychodzącą ze skrzyni , na któr idzie łańcuch napędowy i jaka powinna być zębatka na kole która także jest połączona z łańcuchem i napędza skrzynię .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez rolnikmazowsze
      Cześć, kupiłem ostatnio poznaniaka z 1989r. Niestety poprzedni właściciel zgubił tabelę wysiewu. Napisał sobie markerem ustawienia dla siebie, ale nawet on sam nie wie ile mu kg/ha wychodziło. Szukałem tabel w necie ale jest kilka rodzajów. Mógłby mi ktoś na podstawie zdjęć podesłać właściwą tabelę wysiewu/instrukcje obsługi z tabelą? 

• Przez PiotrKaliski
      Witam, co sądzicie o tych redlicacg talerzowych? Czy warto montować? Cena 280zl. Siewnik amazone d7

• Przez maly123a
      Witam
      Mam  problem  z  siewnikiem  (zaznaczam , że  jestem  nowym posiadaczem  owego siewnika) po  przekręceniu  kołem   tryby sie nie  poruszają łańcuch się  porusza płynnie  tylko zapadka  przezkakuje  co może być tego  przyczyną ? Mam  pytanie  jeszcze  do  czego służy ta  wajha   na  ostatnim  zdjeciu ? Może  ktoś  posiada   instrukcje  obsługi  lub  tabele  wysiewu  to prosiłbym  o wstawkę.

• Przez kuba13x
      Witam czy ktoś z posiadaczy siewnika unia poznaniak ze znacznikami hydraulicznymi sterowanymi przez zawór w siewniku do którego potrzebne tylko jedno wyjście hydrauliczne z ciagnika wie dlaczego oba znaczniki stoją w miejscu i nie można ich rozłożyć? 
    • Przez Zoltan
      poszukuje tabeli wysiewu do stegsted 2m.17r
  • Dodaj nową pozycję...
v