-
Podobna zawartość
-
Przez Luba
Witam wszystkich bardzo serdecznie,
Wraz z grupą przyjaciół tworzymy portal dla rolników. Głównym celem przedsięwzięcia jest stworzenie oprogramowania które wyeliminowałoby papierową dokumentację prowadzoną w gospodarstwie.
Sam jestem rolnikiem i doskonale zdaję sobie sprawę, że temat jest bardzo rozległy, dlatego chciałbym Was prosić o propozycje funkcjonalności które wg Was powinny się w takim portalu znaleźć. Głównie chodzi o rzeczy związane z dokumentacją (rejestrami, ewidencją, książkami), którą trzeba prowadzić albo nie trzeba ale i tak się prowadzi dla siebie. Jeżeli macie jakieś inne sugestie to oczywiście też będą mile widziane.
Pozdrawiam,
Luba
-
Przez LubieTosty
witam mam 25lat szukam dorywczej pracy na gospodarstwie okolice Włoszczowy świętokrzyskie posiadam prawo jazdy B, B+E, T mam duże doświadczenie prowadzeniu maszyn rolniczych prac dorywcza na codzien pracuje ale po pracy mogę przyjechać na gospodarstwo pracuje po 8H
proszę pisać w prywatnych wiadomościach lub na
email Damianskoda2@gmail.com
-
Przez krzyfo
Witam
Posiada ktoś może instrukcje napraw AUTOTRONIC i DYNASHIFT występujących w ciagnikach Massey Ferguson serii 30xx i 31xx dziekuje (może być w pdf odkupie)
-
Przez SpracowanyPraktyk
Chciałbym się podzielić informacją którą znalazłem, może dzięki niej uda zobaczyć się jak pięknie jest w naszej branży.
https://oko.press/oszczednosci-w-resorcie-rolnictwa-na-nagrody-wiecej-o-125-mln-zl-przybylo-tez-3-tysiace-pracownikow/
-
Przez grabaz
Witam,
Poszukuję instrukcji napraw do John Deere 6900, jeśli to możliwe to po polsku. Czy ktoś wie jaka jest różnica pomiędzy wersją 6900 a 6900 Premium? Jak to sprawdzić?
-

Rekomendowane odpowiedzi
John deere 6430 premium jakie ciśnienie w hydroakumulatorch
zbiór bel