Fahr M900
-
Podobna zawartość
-
Przez yeti2032
Witam miałby może ktos do udostępnienia instrukcje obsługi ciągnika DEUTZ-FAHR agrolux 75 2014r.
Zakupiłem niedawno taki ciągnik ,chciałbym porobić przy nim wymiany wszystkich płynów i ogólnie poznac obsługę tego ciągnika bo nigdzie nie moge tego znaleźć w internecie.
-
Przez tommy83
Mam na oku deutz-fahr m660 jest to nie wielki kombajn ale ma być tylko na swój użytek.Jest z 1987 roku bez kabiny za 24 tysiące jest wart tej ceny?Czy ten model ma jakieś bolączki i jak z częściami,martwi mnie też niewielka moc silnika proszę o pomoc za wszystkie wpisy z góry dziękuje
-
Przez stan196
Witam, mam pytanie, czy nagarniacz zboża w modelu 33-60 wysuwa się, jeśli tak to jak go uruchomić?
Będę wdzięczny za informację zwrotną.
Pozdrawiam
Stan196
-
Przez bandit1945
Witam. Mam problem z kombajnem...
na zimnym oleju wszystko chodzi ładnie a gdy się rozgrzeje to nie podnosi motowidel prawie wcale tak jak by brakowało mocy... A heder i resztą chodzi dobrze....
A żeby podnieść motowidla to muszę podnosić lub opuszczać równocześnie heder....
Pomocy
-
Przez aizen7
Witam. Od niedawna jestem właścicielem kombajnu Deutz Fahr M35.75,mam z nim problem, otóż pomimo maksymalnych obrotów silnika cały zespół żniwny (heder) powoli się podnosi, co może być problematyczne podczas żniw. Co może być przyczyną tego stanu ? Proszę o odpowiedz
-

Rekomendowane odpowiedzi
Instrukcja obslugi deutz fahr agrolux75
MF 390 & Ursus C-330