Opryskiwacz Biardzki klejenie zbiornika
-
Podobna zawartość
-
Przez andzin
Czy ma ktoś opryskiwacz Biardzki ze Zbuczyna. Jak się spisuje. Chcę kupić taki 600l czy warto bo cenowo nie drogo chyba coś około 3tys. Czekam na opinie.
-
Przez Adi118
Witam, zamierzam kupić opryskiwacz zaczepiany i zmieścić się w budżecie 20 tys. na tą chwilę moim faworytem do zakupu jest opryskiwacz Biardzki 15m 1500l chciałbym zaczerpnąć opinii na jego temat. Głównie nurtuje nie jego pompa o małej wydajności nie wiem czy 130 l/min to nie za mało jak na taki opryskiwacz.
-
Przez wujo_usiu
Witam. Sprzedam opryskiwacz Biardzki 800 l , lance długości 15m , kupiony nowy w 2016 r , używany tylko 2 razy , jest w stanie idealnym , cena 3800 do negocjacji , woj. Łódzkie , powiat Zgierski . Dodatkowe info: http://biardzki.eu/produkty/opryskiwacze-zawieszane/800-litrow/
-
Przez klocek1231
Witam. Szukam dla siebie opryskiwacza na 20ha. Interesuje mnie tak jak w temacie brandi, Promar lub Biardzki. Pojemność 1200 litrow przyczepiany, szerokość 12m. Co powiecie na temat tych maszyn? żadne bardziej markowe niestety nie wchodzą w grę z uwagi na ograniczone środki finansowe. Proszę o pomoc w wyborze i opinie
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Neptun z413 Famarol
Ursus & Opryskiwacz