Skocz do zawartości

Podręcznik traktorzysty

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Nawet to dobre wrzuć drugą część

Opublikowano

mój podręcznik (dawniej ojca) zjadły myszy bo schował w nim deficytową jak na owe czasy czekoladę którą dostał za oddanie krwi

podobny los spotkał instrukcję od 360

Wielke dzięki za wrzucienie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez kubaa3p
      Cześć, chce się dowiedzieć czy ursusy 4514/5314 były produkowane na kwadratowych światłach z przodu z normalnymi starymi kabinami. Czy był to odrębny typ świateł zarezerwowanych tylko do typu agro.
    • Przez adikpl1
      Chyba Ursus zostanie do końca rozsprzedany :angry:

Aż się serce kraja co te skur... zrobili:
      ZPC URSUS
    • Przez rbtm
      Witam, 
      Jaki klucz idzie żeby odkręcić koło pasowe w Perkinsie 3p? Jakiś calowy? Chciałem wymienić uszczelniacz. 
      Dzięki i pozdrawiam! 
    • Przez Mrsysli
      Witam otóż wziąłem się ostatnio za ustawianie kąta wtrysku w moim perkinsie, kiedy paliwo pojawia się na pierwszej sekcji to na kole zamachowym do kreski ustawienia kąta wtrysku brakuje trochę obrotu obracałem pompę w jedną stronę do końca w drugą stronę do końca no i nie da się tego kąta wtrysku ustawić tak jak trzeba. Wyjąłem pompę na stół i ustawiłem wedle zaleceń pana z filmiku do którego link podaje
      Kiedy próbowałem pompę włożyć z powrotem na ciągnik klin na kole zębatym przy rozrządzie nie pokrywa się z wyciętym miejscem na klin w pompie brakuje około 30 stopni obrotu koło zamachowe ustawione na GMP. Czy jest to możliwe aby ktoś kiedyś rozbierał ten ciągnik i źle złożył to koło zębate na które nakłada się pompę? 

• Przez Fraanekkk
      Witam kupię oponę Stomil kormoran land pro 14.9 28 rozważę każde propozycje 

• Dodaj nową pozycję...
v