Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja zrobiłem 5000h tylko i wyłącznie po asfalcie i kruszywie budowlanym Case JX i nawet 50% opony nie zdarłem. Ursus 5314 po 6tys h tez jakimś cudem nie prosi o wymianę tylnych opon choć na przodzie jest już trzeci komplet... Opony w 1200h? a co tam made in china było założone czy co?

Jakiej marki masz te opony w JX ? 

https://www.otomoto.pl/oferta/massey-ferguson-7480-full-opcja-prawie-nowy-pneumatyka-klima-resorowana-os-kabina-nowy-model-okazyjna-cena-ID15I04o.html#xtor=SEC-8    9900mth - prawie nowy .

Edytowane przez fezoi
Opublikowano (edytowane)

Wole takiego kupić dorzucić dwie puszki farby zielonego i puszkę białej czyli około jakieś 100 zł tydzień czasu i wymalowany elegancko niż zapłacić za wymalowanego o 15 tysięcy wiecej.

Prosze pilnie o radę bo mam do kupienia maszynę z linku poniżej. Ma mi służyć w gospodarstwie do wożenia wysłodek podpychaniu obornika i takich lekkich prac do większych mam teleskopówkę. Czy ktoś może używał i korzystał z tego typu sprzętu ? 

Edytowane przez PaweAftarczuk
Opublikowano

Ten claas był wystawiony 1h to już go rezerwowałem jak byłem go w następny dzień oglądać to przy mnie miał 5 telefonów za nim

A co się dzieje tomek73 temu twojemu znajomemu ze narzeka

Co do telefonów to znam ten myk :D znajomy sprzedawał ciągnik a jak przyjechał klient ,a ja dzwoniłem do niego 3 razy jako potencjalny kupujacy :D 

Opublikowano

Określę to tak humorystycznie - uczestniczyłeś w "gwałcie"zbiorowym na potencjalnym kupcu, a życie lubi płatać figle to jest duże prawdopodobieństwo, że również zostaniesz "zgwałcony" w podobny sposób, lub już masz to za sobą. :D  :D  ;)

Czasem psioczymy na handlarzy, ale warto spojrzeć w lustro. :D

Opublikowano (edytowane)

Sprzedawał go gość co likwidował gospodarkę miał 65lat

Może zrobił taki myk ze ktoś dzwonił ale cena nam odpowiadała to kopiliśmy

Za 21tys to raczej dobra cena jak za claasa i jeszcze mi go w cenie przywiózł

Edytowane przez LordFift
Opublikowano

Nie mam  pojęcia ile  taki  claas  warty-  bo  nie  znalazłem  żadnego  takiego  w  ogłoszeniach ... 

Ja ja coś ogłosze  , albo ktoś  ze  znajomych  to jeden  telefon  na  2  dni , albo i rzadziej  .

A    tu  do każdego  dzwonią co parę minut , co  wy pier...cie ludzie  :P

Opublikowano

ja często coś sprzedaje ,agregaty maszyny rowery i jak w rowerach zdarzy sie fajny kąsek to wydzwaniają ,ale bez przesady 1 -2 tel na dzień ,wczoraj ogłosilem agregat uprawowy przez 5 godz, ponad 60wejść a tel 0 ,

mi sie to podoba ,bo nikt nie truje ,po jakimś czasie zadzwoni jeden ,przyjedzie ,obejrzy i kupi

Opublikowano

E to jak dodalem ogloszenie to po 3 minutach zadzwonił nowy nabywca c 360 , ktory przybyl na drugi dzien w poludnie , ogloszenie dodalem wieczorem ok godz 18 do godz 20 dzwonilo 5 osob na drugi dzien do poludnia dzwonilo 8 a podczas rozmowy z nabywcą 3 . na olx 19 numerow pokazanych bylo . wiec jest to realne .

Opublikowano

praktyka uczy pokory i cierpliwości ,to ze dzwoni 20 ciekawskich nie oznacza że ktos kupi oferowany towar ,na 100-200wyświetlen jest jeden może dwóch zainteresowanych ,chyba ze robisz prezęty

Opublikowano

Określę to tak humorystycznie - uczestniczyłeś w "gwałcie"zbiorowym na potencjalnym kupcu, a życie lubi płatać figle to jest duże prawdopodobieństwo, że również zostaniesz "zgwałcony" w podobny sposób, lub już masz to za sobą. :D  :D  ;)

Czasem psioczymy na handlarzy, ale warto spojrzeć w lustro. :D

A gwałciłeś kiedyś handlarza w odwrotny sposób  :lol: ? Bo mi się przydarzyło :D Oglądasz sprzęt dzwoni do Ciebie koleś i z waszej rozmowy wynika że zejdzie z ceny na tyle ile się umawialiście i to jest właśnie taka cena jaką jesteś gotów dać za sprzęt który właśnie oglądasz :D powiem szczerze ludzie miękną :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v