Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

"skrzynia automatyczna na hydrostacie" Jakim to trzeba być patusem żeby skrzynię bezstopniową nazywać automatyczną?  

Edytowane przez stuart
Opublikowano
8 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

da rade gdzieś kupić takie skosy na dno skrzyni ?

oswietlenie-led-skrzyni.jpg

W miejscowości Sarnów koło Sochaczewa gość dorabiał różne rzeczy do siewników, skrzynie do poznaniaków, nadstawki, itp, ale teraz nie mogę go na Olx znaleźć, jak nic pilnego to będę obserwował i jak się pokaże to dam znać

8 godzin temu, extrabyk napisał:

Wiem,że o gustach się nie dyskutuje ale mnie ta babka całkowicie zniechęciła do zakupu

Żeby tylko się nie okazało że jest na wyposażeniu podstawowym i nie można z niej zrezygnować... Ale hermenegilda...

Opublikowano

Takie skosy to żadna trudność do wykonania. Wystarczy kartka papieru technicznego, nożyczki, ołówek i dopasować sobie wcześniej przycięty wstępnie szablon. Potem rozłożyć na blasze, wyciąć, pozaginać w imadle i zamocować na nitach czy po prostu przykleić epoksydowym klejem.

Opublikowano
extrabyk napisał:

20 minut temu, debrzyna napisał:

Na wąskie pola sie nie nadaje

To sprzęt na drogi i roboty ziemne a nie żeby się na pole pchać 😆

15 minut temu, KarolStach88 napisał:

Wiem,że o gustach się nie dyskutuje ale mnie ta babka całkowicie zniechęciła do zakupu 😆

może to pani jest na wyposażeniu 😀 albo nie wie że chłop ma ją już dosyć i chce się pozbyć😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v