Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, emtec123 napisał:

Znacie jakieś strony z zagranicznymi ofertami sprzedaży maszyn (głównie o Francję mi chodzi) poza agriaffaires?

co potrzebujesz?

1 godzinę temu, jahooo napisał:

Już kiedyś o tych kabinach w 360 wspominałem,

w wiosce pare km ode mnie montowali je do wszystkiego, "ten gościu od Twoich kwitków" był specjalistą w tej dziedzinie

Opublikowano

Wyobraź sobie że nie mam  na tyle czasu żeby do jaj sobie siedzieć tu i klepać bez celu. Piszę konkretnie i proszę o jakieś sugestie i podpowiedzi. Fakt zrobi się ładniejsza pogoda to muszę zrobić  inne zdjęcia.

Opublikowano

Jak zostawisz ogloszenie jakie jest a nastepnie wstawisz z innymi lepszymi fotkami to potecjalny klient pomysli sobie,ze nie sprzedal sie to odpicowales go...

Opublikowano

Radio już miałem dawno pisać czy Ci k**wa nie wstyd takie zdjęcia wstawiać? Jeszcze Z tą beczka na plecach. Telefony za milion złotych srajfon sto Samsung Galaxy esmilion a zdjęcia kalkulatorem na odpier**l

Opublikowano

Rozmawialem z kolegą i stwiedził żę w rolnictwie ciężko się robi bo  w jego stronach krowy masowo rzucają idą do Strykowa na magazyny a reszt w dzierżawy oddają. u mnie też z następcami się kicha robi ale znów rozdrobnienie jest duże. a jetem z samego centrum

3 minuty temu, sumek666 napisał:

Radio już miałem dawno pisać czy Ci k**wa nie wstyd takie zdjęcia wstawiać? Jeszcze Z tą beczka na plecach. Telefony za milion złotych srajfon sto Samsung Galaxy esmilion a zdjęcia kalkulatorem na odpier**l

akurat nie jest dla mnie podstawą egzystencji mieć najnowszy telefon na którym spędzałbym pół dnia a nie potrafił pogadać z sąsiadem. Ciągnik jest w ciągłym użyciu i nie jeżdżę na przednich kołach dlatego nie odpinałem balstu, a bardziej byłoby mi wstyd gdybym wypowiedział się jak ty na tym forum, a na żywo to już w ogóle nie widziałbym rozmowy z tobą. Myślę żę tego typu beczka kiedyś ci upadła na głowę i tak ci już zostało.

pozdrawiam w tej okołoświątecznej magii Świąt:)

Opublikowano

Widzę, że nie zrozumiałeś przekazu. 

Poświęć 15 minut swojego życia na zrobienie zdjęć. Nawet dla samego siebie na pamiątkę. Ciągnik pracuje codziennie i ty nie masz czasu ale ba forum siedzisz. Z resztą to Twoje ogłoszenie to sobie sam decyduj. 

Dziękuję pozdrawiam również :)

• Like 1
Opublikowano

Pamiętaj ludzie kupują oczami. Liczy się pierwsze wrażenie. Mnie by nie zachęcił na pierwszy rzut oka. Masz ładowacz a dużo osób woli bez, bo przodek mniej wytłuczony i lepiej dołożyć potem.

Opublikowano

czyli ciągnik umyć , do zdjęcia zdjąć kloca , ładowacz , polerka na maskę , plak na opony itp ytd @szmergiel coś może podpowie 

Opublikowano
jak prasę sprzedawałem umyłem szamponem z woskiem zrobił się połysk choć była lekko matowa zdjęci przed zachodem słońca to napalili się goście 300km jechali i po obejżeniu stwierdzili że na zdjęciach wyglądała dużo lepiej tysiąca jeszcze opuściłem i pojechała a po za nimi nikt nie dzwonił
Opublikowano

no ale bedę ja osobiście kupował ciągnik to też z ladowaczem. Zależy od amatora uważam. Jak tylko będzie pogoda to jutro biorę się za czyszczenie mycie dobre zdjęcia i balast na bok:) Zmotywowaliście mnie bo wielu Was kolegów mówi to samo więc muszę się zaangażować:) wstawię fotki po zmianie:0

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v