Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyobraź sobie że nie mam  na tyle czasu żeby do jaj sobie siedzieć tu i klepać bez celu. Piszę konkretnie i proszę o jakieś sugestie i podpowiedzi. Fakt zrobi się ładniejsza pogoda to muszę zrobić  inne zdjęcia.

Opublikowano

Jak zostawisz ogloszenie jakie jest a nastepnie wstawisz z innymi lepszymi fotkami to potecjalny klient pomysli sobie,ze nie sprzedal sie to odpicowales go...

Opublikowano

Radio już miałem dawno pisać czy Ci k**wa nie wstyd takie zdjęcia wstawiać? Jeszcze Z tą beczka na plecach. Telefony za milion złotych srajfon sto Samsung Galaxy esmilion a zdjęcia kalkulatorem na odpier**l

Opublikowano

Rozmawialem z kolegą i stwiedził żę w rolnictwie ciężko się robi bo  w jego stronach krowy masowo rzucają idą do Strykowa na magazyny a reszt w dzierżawy oddają. u mnie też z następcami się kicha robi ale znów rozdrobnienie jest duże. a jetem z samego centrum

3 minuty temu, sumek666 napisał:

Radio już miałem dawno pisać czy Ci k**wa nie wstyd takie zdjęcia wstawiać? Jeszcze Z tą beczka na plecach. Telefony za milion złotych srajfon sto Samsung Galaxy esmilion a zdjęcia kalkulatorem na odpier**l

akurat nie jest dla mnie podstawą egzystencji mieć najnowszy telefon na którym spędzałbym pół dnia a nie potrafił pogadać z sąsiadem. Ciągnik jest w ciągłym użyciu i nie jeżdżę na przednich kołach dlatego nie odpinałem balstu, a bardziej byłoby mi wstyd gdybym wypowiedział się jak ty na tym forum, a na żywo to już w ogóle nie widziałbym rozmowy z tobą. Myślę żę tego typu beczka kiedyś ci upadła na głowę i tak ci już zostało.

pozdrawiam w tej okołoświątecznej magii Świąt:)

Opublikowano

Widzę, że nie zrozumiałeś przekazu. 

Poświęć 15 minut swojego życia na zrobienie zdjęć. Nawet dla samego siebie na pamiątkę. Ciągnik pracuje codziennie i ty nie masz czasu ale ba forum siedzisz. Z resztą to Twoje ogłoszenie to sobie sam decyduj. 

Dziękuję pozdrawiam również :)

• Like 1
Opublikowano

Pamiętaj ludzie kupują oczami. Liczy się pierwsze wrażenie. Mnie by nie zachęcił na pierwszy rzut oka. Masz ładowacz a dużo osób woli bez, bo przodek mniej wytłuczony i lepiej dołożyć potem.

Opublikowano

czyli ciągnik umyć , do zdjęcia zdjąć kloca , ładowacz , polerka na maskę , plak na opony itp ytd @szmergiel coś może podpowie 

Opublikowano
jak prasę sprzedawałem umyłem szamponem z woskiem zrobił się połysk choć była lekko matowa zdjęci przed zachodem słońca to napalili się goście 300km jechali i po obejżeniu stwierdzili że na zdjęciach wyglądała dużo lepiej tysiąca jeszcze opuściłem i pojechała a po za nimi nikt nie dzwonił
Opublikowano

no ale bedę ja osobiście kupował ciągnik to też z ladowaczem. Zależy od amatora uważam. Jak tylko będzie pogoda to jutro biorę się za czyszczenie mycie dobre zdjęcia i balast na bok:) Zmotywowaliście mnie bo wielu Was kolegów mówi to samo więc muszę się zaangażować:) wstawię fotki po zmianie:0

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jak go odpicujesz to będą jaja jak nie nastarczysz telefonów odbierac.Ale dla chlopaków po flaszce jak go szybko pchniesz.Ale tak na serio to dobrze chcą....

Edytowane przez Baks00
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v