Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przydałaby mi się do opryskiwacza na zmianę. Tę przerobiłbym do rozlewania rsm , tylko rozpylacze rozstawił co 75. Ciut drogo a w tej chwili nie mam kasy na takie wydatki. Panowie czy to nie za wysoka cena?

Opublikowano

Jak nie sprzedasz a będę miał kasę to się odezwę. Mam w sumie do Ciebie kilkadziesiąt km.

Opublikowano

tylko szkoda,ze do tego co potrzebowałem już kupiłem i szczerze daałem 500,- za 5 letnią tylko na potrójnych oprawach ale to i tak bez znaczenia

Panowie a co byście powiedzieli o tym-warto się tym zainteresować??

http://olx.pl/oferta/bobcat-mzg-40-1-silnik-ifa-4-cylindrowy-diesel-65-km-CID757-IDe0Qkh.html#b7a80e5537

Nie wiem jak dokładnie z częsciami te tego modelu i szczerze popularny to on nie jest.Ciekawe jak pod oporem by się zachowywał i napedy.Bo podejrzewam że u ciebie śniegu by tylko nie woził.Ja bym bardziej uderzył jak już w cos znanego ale to me aby zdanie a za bardzo nie chce się wypowiadac bo nie spotkałem sie z taką produkcją

Opublikowano

Taką produkcję już widziałem, potrzebowałbym takiego cudaka do kojców z opasami bo IHC pomimo braku kabiny mi się nie mieści na szrokość a widłami już mi się uprzykrzyło wywalać, jak w końcu kiedyś wpłyną dopłaty to sobie sprawię jakiegoś małego grzmota

Opublikowano

Chroń nas panie przed takimi lancami do opryskiwacza, toż plastelina jest twardsza. Wiem, bo sąsiadowi kilka razy lepiłem. Nazywam go "wio husaria" bo w pracy składają mu się do przodu ciągnika, jak lance husarii. Kilka razy je spawałem.

Opublikowano (edytowane)

jak w końcu kiedyś wpłyną dopłaty to sobie sprawię jakiegoś małego grzmota

Może się pokusisz :P może byś się widział na tym :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Chroń nas panie przed takimi lancami do opryskiwacza, toż plastelina jest twardsza. Wiem, bo sąsiadowi kilka razy lepiłem. Nazywam go "wio husaria" bo w pracy składają mu się do przodu ciągnika, jak lance husarii. Kilka razy je spawałem.

Kolego wiem jaka to jakość-miałem przecież BIARDZKIEGO :D  Do mojego zastosowania wystarczają w 100%

A widziałeś jakie ceny są tego gówna???

Może się pokusisz :P może byś się widział na tym :D

Raczej nie ..........

wole moje GERMAŃSKIE WIDŁY  od tego ;)

Edytowane przez soltys48
Opublikowano

W sumie ładowarka fajna, ale widły i taczka podejrzewam mają podobną wydajność. Na plus oszczędny mały silniczek, jak ktoś ma słaby kręgosłup, to wyjście jakies to jest.

Opublikowano

A wyobraz sobie że wywozisz od chociażby kilku opasów z głębokiej ściółki, box np. 5x8 :P  - nie wytrzymała by.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v