Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie że mało! Ja mam pompę po regeneracji i ma wydajność 120l/min, ale opryskiwacz ma 400l. Czyli opryskiwacz kolegi jest dwa razy większy od mojego, a ty byś w nim zamontował pompę dwa razy mniejszą? Zastanów się co piszesz

a co ma pojemność opryskiwacza do wydajności pompy?

pompę powinno się dobierać do szerokości roboczej belki.

Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem drogo .Prasa wygląda na intensywnie użytkowaną , a u rozrzutnika zastanawia mnie czy w tych rocznikach występowały takie aparaty . Zetor w rozsądnej cenie .

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ja bym nie jechał go oglądać. Jakiś czas temu miał go wystawione za 24 tyś i go nie sprzedał, czyli żadna okazja pewnie stan techniczny w tragicznym stanie. To jest handlarz, widać po ilości ogłoszeń, czyli zobacz za ile on go kupił bo ile kosztuje transport z Wielkiej Brytanii do Polski on też coś na nim musi zarobić. Czyli wyciągną wraka za kilkanaście tyś i  teraz szuka głupiego który nie ma zbytnio pojęcia o ciągnikach i kupi od niego tego wraka.

Opublikowano

"Cena nie podlega negocjacji!!! Prosze nie dzwonic z gupimi propozycjami typu ze dam 20tys i biore!!!" Cena nie jest duża, ale to wrak ciągnika. Zobacz ile wyjdzie koszt remontu i ile czasu zajmie rozłożyć cały ciągnik na części i go poskładać a to już trzeba mieć niezły łeb. Kompletnego remontu nie zrobisz w 2 czy 3 tygodnie.

Ja bym sobie go darował może i nie drogi ale kupa czasu i roboty. Lepiej dołożyć 10 tyś i mieć w normalnym stanie, z obciążnikami  i zarejestrowanego w Polsce bo z zagranicy są większe koszta rejestracji.

Opublikowano

droga wolna kup zetora 7245 za 35 tyś zł wymieni tylko olej i jazda w pole 

na pewno trzeba dołożyć trochę pieniędzy

a ten z linku jest dobrą bazą na odbudowę silnik z zetora 7745 turbo zrobić resztę szerokie gumy mu dacz i ciągnik jak marzenie 

Opublikowano

Jak by byl taki straszny wrak to na pewno nie dawalby rady z przyczepa w lesie robic. Sprawny musi byc, Nie mowie od razu brac, ale sprawdzic. Picowany nie jest jak u cwanych handlarzy, co pomaluja, podokladaja duperelkow i 35tys wolaja.

Opublikowano

kojot629 czyli jak zaczepię dwie przyczepy(np 2 polskie d55-ładowaność 6t.) do ursusa c 360 to od razu jest w dobrym stanie i to nie wrak? Przyczepę do zdjęcia zawsze można podczepić. Nawet nie wiesz jakie sposoby maja handlarze by wcisnąć komuś towar.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v