Awaria ładowarki Weidemann 6025
-
Podobna zawartość
-
Przez Jakubek7
mam weidemanna 3002 i nie działa pompa wody i nik nie może jej naprawić bo nie wiadomo co to za pompa . Moze ktoś naprawiał Mam silnik mitsubishi
-
Przez kamil199544
Mam problem kupiłem 2 dni temu ładowarkę weidemann 3002 rocznik 1993 pojeżdziłem nią trochę i nagle przestała jechać do przodu. W jedynym kierunku którym jedzię to do tyłu. moje pytania to: Czy wiecie co mogło się popsuć iż zpowodowało taką sytuację?? Jaki olej najbardziej polecacie do tego typu na niskie temperatury??? Z góry wielkie dzięki.
-
Przez Rebel21
Witam poszła mi szyba boczna otwierana rozbryzła sie w drobny mak czy wiecie moze gdzie moge dostac taka i zeby nie przepłacic a moze gdzies dorabiaja szyby prosze o pomoc .
-
Przez hary6400
Mam mala ladowarke weidemann rok 95 posiada ona silnik Mitsubishi, czy ma może ktoś dostep do części do takiej maszyny? Głównie chodzi mi o glowice silnik jest 4 cylindrowy
-
Przez marcin13139
Jaką ładowarkę przegubową wybrać avant czy weidemann ?? chodzi o maszynę do 50 tyś PLN avant byłby pewnie trochę nowszy czyli około roku produkcji 2008 a weidemann 2000 rok <sprawdzając ceny na allegro>. Którą maszynę lepiej wybrać? chodzi o pracę przy usuwaniu obornika i przywożeniu kiszonki dla stado około 30 krów mlecznych. Chciałbym żeby to był zakup na kilka ładnych lat a nie na jeden sezon..
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zawór priorytetowy
Dożynki 2025