Agro tram 2000
-
Podobna zawartość
-
Przez qwerty123
Witam szanowne grono rolników.
Mam problem z powyższą oponą.Problem polega na tym że nie mogę jej dostać nigdzie za godziwą cenę.Nie ma też używek.Jedyne znalazłem na allegro ale facet chce 500zł za opone z płutnem na wierzchu.Czy ktoś wie gdzie można taką oponę dostać używaną w miarę dobrym stanie?Myślałem też żeby zakupić dwie pod tą felge (20) ale o innym rozmiarze i rodzaju,jednak nie wiem która by pasowała.Czy ktoś miał podobny problem?
-
Przez newton1600
Witam. Rozważam zakup opryskiwacza 2000l belka 18 m. Oglądałem kilka firm i szczerze powiem, że ciężko zdecydować. Ceny kosmos. Moskit oferuje za to w miarę rozsądną cenę i moim zdaniem dobre wyposażenie. Cały osprzęt włoski, łącznie z bocznym rozwadniaczem.. Zawór Arag, komputer Bravo 300s. Pilmet natomiast Unia Spray. Co myślicie koledzy? Proszę o jakieś rady, opinie.
-
Przez Drobnik
Witam posiada moze ktos cennik opryskiwaczy bury? bo w internecie za bardzo nie ma zadnego cenniku, a napewno nie tylko mi on sie moze przydac;) interesuje mnie taki 2000-3000l, hydraulicznie rozkladany itp.
-
Przez woj322
Witam
Zamierzam kupić opryskiwacz Bury Pelikan 2000 z belką 21 m.
Proszę o opinie o tym opryskiwaczu ( wady i zalety ). Na co zwrócić uwagę i jakie dodatkowe opcje warto dołożyć do niego.
-
Przez Gość
Sprzedam siewnik, w gospodarstwie od 10 lat, w pełni sprawny ze ścieżkami technologicznymi, zagarniaczem, mieszadłem w skrzyni, spulchniacze śladów, drobny wysiew, automatyczne znaczniki. Po wymianie tulejek w skrzyni jakieś 5 lat temu. Siewnik bardzo dobrze wysiewa drobne nasiona ( komplet wkładek do drobnego wysiewu). Rynna do próby kręconej, klapa na siłowniku.
Link do zdjęć https://www.olx.pl/oferta/siewnik-nordsten-lift-o-matic-2000-2-5m-CID757-IDzVNC0.html
cena: 3000zł
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ursus 5314/4514 wersje
Ursus C-330 + Siewnik Nordsten Lift-O-Matic 2000 2,5m