Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanowne grono rolników.

Mam problem z powyższą oponą.Problem polega na tym że nie mogę jej dostać nigdzie za godziwą cenę.Nie ma też używek.Jedyne znalazłem na allegro ale facet chce 500zł za opone z płutnem na wierzchu.Czy ktoś wie gdzie można taką oponę dostać używaną w miarę dobrym stanie?Myślałem też żeby zakupić dwie pod tą felge (20) ale o innym rozmiarze i rodzaju,jednak nie wiem która by pasowała.Czy ktoś miał podobny problem?

Opublikowano

miałem podobny problem i znajomy wulkanizator założył mi dwie opony od tira używane po 100zł są trochę węższe ale śmigam już 2 rok i jest ok wiosną jak jest mokro to bardziej robia sie koleiny

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Antek1391
      Jakie polecacie opony na tył do c360 w pole i do lasy bardziej do lasy. Posiadam taurusy  radialki i w zimie się nie nadają do niczego  jadą na lodzie.Proszę o opinie jakie opony polecacie najlepiej sprawdzone. Z góry dzięki. 
    • Przez Blusik
      Witam
      Mam pytanie czy jest jakiś wymóg co do opony jodelki na tył traktora aby przeszła przegląd. Naprzykald ile ma jodelka wystawiać lub coś innego. 
      Czy opona nacinana tez może przejść przegląd? 
    • Przez rolnikus21
      Witam. Jakie są wasze opinie na temat pomp rotacyjnych w beczkowozach. Jak u nich z ciągnięciem i zasysaniem gnojowicy oraz podatnością na uszkodzenia. Pytam ponieważ chce kupić beczke z taka pompa, ale najbardziej boje się o tą pompe czy nie jest ona problemowa. Może ktoś wie z kim mógłbym porozmawiać na temat tych pomp. Wiem że takie pompy zakładają w Bauer lub zunhammer.
    • Przez Dzik997
      Siemanko ,mam do was takie małe pytanko. Posiadam Claasa Celtisa 456 i muszę mu zmienić opony na nowe. Rozmiar starych opon to [13.6R28 , 16.9R38]  i jakie najszersze opony moge kupić żeby założyć na te same felgi? Podajcie mi rozmiary i opinie czy ktoś z was coś takiego robił?
    • Przez drewcio
      Witam, zabieram się za budowę beczkowozu. Beczka oczywiście z hydroforni pojemności 4,5 tys l.  Dylemat mam jaki zrobic wlew/wylew (z zaworem). Tzn taki tradycyjny na tylniej scianie na dole czy jak w starych malych beczkach np. pn-20 rura - kolano z gory.
      Gdzies kiedys na tym forum obilo mi sie o oczy ze ta rura/kolano wychodzaca od gory na zewnatrz beczki w srodku siega dna. Pewnie ma to zwiazek z oproznianiem.
      Jak w takim typie z napelnianiem? Idzie lzej czy ciezej niz w tradycyjnym rozwiazaniu?

• Dodaj nową pozycję...
v