Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć jak daleko macie do dealerów waszych ciągników. Planuje zakup ciągnika ale nie wiem jak daleko ''opłaca się'' mieć daleko dealera.

W moich okolicach.

nh-130km wia-lan

jd-40km chempest

ursus-50km masz-rol

I chciałbym kupić nh ale do dealera mam 130km.

Opublikowano

nh-130km wia-lan - chwalą ich serwis i z tego co wiem to jeżdża i znacznie dalej.

jd-40km chempest - chyba serwis do poważnych spraw jezdzi ze śląska a nie z oddziału koło miechów?

ursus-50km masz-rol - nie znam tej firmy, jest tam serwis?czy tylko sprzedaż?

Opublikowano

Bezsensu. Gdybyś kupił ciągnik 200 km od serwisu to musiałbyś zapłacić serwisowi za nocleg w hotelu z wyżywieniem przecież.Przyjadą rano, skończą wieczorem a gdzie dojazd? Po gwarancki będa pewnie udawać że Cie nie znaja. Diler jak sie ma martwić ludzmi to raczej w swojej okolicy a nie po 200 km od firmy, bo mu juz tam przeciez nie zależy a z cenami to zazwyczaj jest rejonizacja i tak.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez koma666
      jak w temacie orientuje sie ktos co za sprzet i w jakich latach to produkowali ?
      generalnie interesuje mnie wszystko na temat tego ciagnika
    • Przez pita272
      Witam mam do was ogromną prośbę poszukuje starych maszyn oraz ciągnik na których są widoczne ślady użytkowania Chciałbym stworzyć je w grze o nazwie Farming Simulator 2013 tak zwany fs13.Jak byś ktoś robił zdj to robic jak słońce nie świeci.I według tego:

-bok
      -przód
      -tył
      -jeszcze jedn bok
      -tylne koło
      -przednie
      -drugie przednie
      -maska od góry
      -tłumnik

Bardzo bym was prosił o te zdj i jak mozecie to poróbcie jakies zdj od siebie jak mozecie

Dzięki!!
    • Przez krzeski
      Witam
      Poszukuje firmy ktora przyjmuje maszyny rolnicze i ciagniki w rozliczenie moze zna ktos?
      Badz handlarza ktory skupuje takie rzeczy.
    • Przez Pablo9812
      Witam,słyszał ktoś nowych traktorach forschnitt ? Gdzieś widziałem w okolicy czerwonego,ale nigdzie na googl'ach nie mogę znaleźć jego zdjęć
      Zna ktoś jego dokładną nazwę i model ?
    • Gość
      Przez Gość
      Moje pytanie jest takie: Jakich ciągnikow nie polecacie nowych lub używanych,które lepiej omijać z daleka i dlaczego?
  • Dodaj nową pozycję...
v