Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A w agrobiznesie mówili dziś, że ceny poszły w skupie o 10gr-40gr w górę i taka cena jest już dla zakładów mięsnych jakby to powiedzieć nie opłacalna i muszą dokładać... śmieszne u mnie 20 gr w górę od ostatniej sprzedaży i tak dopiero ceny będą dobijać do opłacalności 0zł więc do cen 5.5zł na żywo jeszczeeeeeeeeeeee daleko :) hehe

Opublikowano

2xandrzej360 kolego od kogo dajesz się tak w bambuko robić .Skiba z Chojnic ubija dziennie 3 tyś świń ,jak myślisz z kąd  je ma .Od Ciebie i innych gospodarzy ,ale je dowozi pośrednik i zarabia min z 70 gr na kilogramie .Skiba szukał świń w Niemczech ,bo jemu brakuje i pusto wrócił  tir.Kuzyn pracuje w zakłądach to wiem ,co tam się dzieje .Pozdrawiam .

Opublikowano

2xandrzej360 kolego od kogo dajesz się tak w bambuko robić .Skiba z Chojnic ubija dziennie 3 tyś świń ,jak myślisz z kąd  je ma .Od Ciebie i innych gospodarzy ,ale je dowozi pośrednik i zarabia min z 70 gr na kilogramie .Skiba szukał świń w Niemczech ,bo jemu brakuje i pusto wrócił  tir.Kuzyn pracuje w zakłądach to wiem ,co tam się dzieje .Pozdrawiam .

Rafał skiba od nas nie ma andrzej pisal pewnie o lokalnej ubojni ja sprzedałem po 3.70 do stężycy i ci z naszego rejonu biorą  dobrze pare sztuk poszło niestety dziś dostalem wiadomośc że w przeszłym tygodniu 4,10 tak bym jeszcze potrzymal ale niedlugo następne pójdą co do skiby to w nasze strony się jeszcze nie zapuszcza a i rozbudowa firmy staneła przez embargo bo też do rosji i całej eu eksportowali a nawet do afryki ładny zakład 

Gość Profil usunięty
Opublikowano

na dzis 4,10zl + vat. kuj-pom, powiat grudziadzki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v