Skocz do zawartości

Wypłaty dopłat za rok 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś się jednak ruszyło dopłaty dziś wpłynęły :) a nowy wniosek jeszcze nie dotarł ale czytając wasze komentarze to może niech lepiej idzie prosto do ministra Sawickiego i jego urzędników oni go ułożyli niech oni go wypełniają 

Opublikowano

do każdej działki jest oddzielna mapa. W jednym miejscu mam 4 działki jedna 3ha i przy niej 3 małe wąskie a długie po 20-30 arów. Te małe graniczą z lasem sąsiada. Zawsze przychodziły na jednej mapie i tych małych prawie nie było widać a teraz te małe działki są narysowane tak że prawie całe są w sąsiad lesie. Kupowane to było w 2003 i kamienie są zupełnie gdzie indziej niż oni to pokazują.

Opublikowano

Coś się jednak ruszyło dopłaty dziś wpłynęły :) a nowy wniosek jeszcze nie dotarł ale czytając wasze komentarze to może niech lepiej idzie prosto do ministra Sawickiego i jego urzędników oni go ułożyli niech oni go wypełniają 

to jak stawiasz dziś??

Opublikowano

Dostałem, już się rozeszły..... Z komunikatów ARiMR wnioskuję, że wypłacają bardzo symbolicznie. Z reguły w poniedziałki i wtorki. Coś śmierdzi z kasą w Państwie, skoro raptem pojawiły się kłopoty z wypłatami....

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Roki212
      Skoro wysartowała nowa kampania to niech będzie i nowy temat z tym związany, nie ma co zaśmiecać tego z 2024 problemami i zapytaniami jeśli chodzi o aktualny nabór  
    • Przez Celownik07
      Panowie i Panie, 23 października rusza wspomniana interwencja.
      Jak ktoś zainteresowany to temat będzie temu służył. Uruchamiam go bo ... Jestem zainteresowany i chętnie będę wymieniał się informacjami. Mnie interesuje zakup rozsiewacza wapna rcw dla gospodarstwa do 10ha a który mógłby posłużyć również na uslugi- u mnie w okolicy ciężko o takowe.  Gospodarstwo na naturze 2000 dodatkowy punkt. Minimalna liczba punktów to 6. W załącznikach co można zakupić. Grupa rolników (min.3) dofinansowanie do 80%, pojedynczy rolnik do 65%. Min. Wartość zakupu 20kPLN.  Biorę po 200zl i słucham Państwa!. 

Po weekendzie powrzucam informacje jakie uda mi się znaleźć w necie. Dla mnie świeży temat, którym się jeszcze nie interesowałem.
    • Przez jarekvip99
      Ile po wzieciu młodego rolnika moge sprzedac maszyne zakupiona z tej dotatcji? zmieniam ciagnik i mysle o wiekszej
    • Przez zenmaniek
      Witam
      Jest tu ktoś kto korzystał z dofinansowania na wymianę dachu z azbestu, chce wiedzieć czy w ogóle warto brać to pod uwagę?
    • Przez karolr2
      Witam chcę założyć nowy temat poświecony modernizacji małych gospodarstw na terenach południowowschodniej części Polski.Słuchałem dzisiaj ministra Kalemby i podobno sie szykuje jakaś dla nas pomoc.Jeśli ktoś coś wie to proszę niech się wypowie w tym temacie. Z tego co wiem ja to ma być pomoc dla gospodarstw o wielkości średniej wojewódzkiej ilości posiadanych ha
  • Dodaj nową pozycję...
v