Jak podłączyć elektroniczny regulator napięcia REO-28 w Bizonie?
-
Podobna zawartość
-
Przez Mati2812820
Witam Mam taki nietypowy problem z licznikiem elektronicznym w tym ciągniku. Otóż podczas jazdy nie pokazuje prawidłowej prędkości, tylko zawsze jest 0,2 km/h. Ciągnik mam od nowości i od zawsze tak pokazywał. Próbowałem zmieniać rozmiar koła tymi przyciskami u góry pod klapką, ale to nic nie dało. Ostatnio zauważyłem, że jak coraz szybciej przekręcam kluczykiem w stacyjce, to ta prędkość wzrasta - 0,3 , 0,4 , 0,5 , 0,6 km/h. Może jakieś przewody były źle podłączone? Czekam na pomoc.
-
Przez waldek315
Witam z kąt bezpiecznie pociągnąć 12v pod kompresor klimy i wentylatory w bizonie czytałem gdzieś że jak się pociągnie 12v z jednego aku to może się uszkodzić bo nie będą równo ładowane ?
-
Przez MarcinAgroTV
Witam
Ile oleju wchodzi do pompy wtryskowej w Bizonie Rekordzie Z058 ? Wlałem 0,5 L i nie wiem czy nie jest za mało
Czekam na odpowiedzi
Pozdrawiam
-
Przez HornetZnawca
Witam mam problem z prowadzeniem bizona po drodze,cały czas ucieka na lewo lub prawo i trzeba kontrować cały czas,nie potrafi jechać po polu cały czas prosto...Zbierzność ustawiona jest równo,znalazłem takie zdjęcie: http://www.bikepics.com/pictures/2685019/ i na nim jest pokazane że powinny być od przodu do środka jak wy sądzicie i o ile mm do przodu?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Montaż lamp led niebieskich
Ursus C328