Jaki traktor Używany wybrać
-
Podobna zawartość
-
Przez rolnikt7245
Witam .
Mam w swoim lamborhini lekki wyciek z pod głowicy mam go 1.5 roku był sprowadzony z Francji . Jest on 2000 roku . Ma dopiero 2800 mth . Ja lubię jak wszystko gra pomóżcie nie wiem czy odkladać pieniądze na remont
-
Przez agroleon
Witam czy jest tu ktoś co może powiedzieć coś w temacie traktora STEYR 9190. Chciałbym wiedzieć jakie są wady zalety i co użytkownicy tych oto traktorów mogą na ich temat powiedzieć jakie to są traktory jaką robote robią czy są godne uwagi ewentualnego zakupu ? Chciałbym się wszystkiego o nim dowiedzieć
-
Przez agroleon
Witam wszystkich.
Chciałem się poradzić co do zakupu a mianowicie dziś kupiłem ciągnik marki Zetor Forterra 11741. Pytanie moje polega na tym czy to dobry wybór nadmienię iż do traktora dostałem pług uni grudziąc ibis xxl 4+1. Szukałem traktora propozycji było dużo i wiele traktorów oglądałem każdy był od handlarza a tego kupiłem od pierwszego właściciela sadownika. Co możecie powiedzieć o tym traktorze?
-
Przez ArturŁawiś
powie mi ktos jak z awaryjnoscia takiej maszyny
https://www.olx.pl/oferta/deutz-fahr-m620-m-620-agrotron-jeden-wlasciciel-stan-bardzo-dobry-CID757-IDibDuh.html#b404e481fa
i co sadzicie o tym ogłoszeniu??
-

Rekomendowane odpowiedzi
Witam mam problem z John deer 6620 mjanowicie po wciśnieciu pedału ...
gregoire-besson rs9