Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzwoniłem o cene JD z serii RC i MC i jestem w ciężkim szoku. Ceny po upuście:

6090RC - 305 tys brutto

6090MC - 270 tys brutto.

Trzeba chyba zmienić obiekt zainteresowania, bo to się nie kalkuluje..

jakie wyposażenie ??

Opublikowano

Zna ktoś ceny Fendta 716 i JD 6170R, i jaka by była różnica w cenie między tymi ciągnikami w podobnym wyposażeniu. Czy cena jest bardzo podobna?

źle porównujesz fendt 716 ma 150 km nominalnej i 165 km maksymalnej osiąganej w niektórych wypadkach, a JD 6150R ma 150km i 170km maksymalnej, natomiast JD 6170R ma 170km nominalnej i 200 km masymalnej. Także porównywanie cen 716 i 6170r jest nie przemyślane

Opublikowano

źle porównujesz fendt 716 ma 150 km nominalnej i 165 km maksymalnej osiąganej w niektórych wypadkach, a JD 6150R ma 150km i 170km maksymalnej, natomiast JD 6170R ma 170km nominalnej i 200 km masymalnej. Także porównywanie cen 716 i 6170r jest nie przemyślane

Tak masz racje, ale wiesz Fendt ma te zabójcze ceny, wiec bym wolał mniejszego kupić Fendta od JD, by wyszło taniej i cena żeby się zbliżyła do JD.

Opublikowano (edytowane)

Siemka;) Czy ktoś zna orientacyjną cenę JD 6140R z przekładnią direct drive, command arm, tls, kabina res, opony 600/540 i jeszcze parę drobnych bajerów?

Edytowane przez idzkos89
Opublikowano

Powiedzcie jesli możecie ile będe musiał dać za New Holland t4.85 w wyposażeniu:skrzynia(12x12) 40 km/h,Hamulce hydrauliczne przyczepy,Wycieraczka/ spryskiwacz szyby tylnej,Odchylana kolumna kierownicy,Dach otwierany ,Fotel instruktora z pasami bezpieczeństwa,Filtry obiegu powietrza,Radio z odtwarzaczem MP3,Fabryczne obrotowe światła ostrzegawcze (1/2),klima,Teleskopowe lusterka ze szkła bezodpryskowego,obciążniki 6 x 40kg,opony wąskie(technologiczne), 2 pary wyjść hydraulicznych z góry dzieki :)

Opublikowano

Case Maxxum 110 CVX + Stoll 120 - 285tys netto

Wyposażenie prawie na max. Przekładnia bezstopniowa, Komp AFS700, amortyzowana kabina, komplet obciążników, przedni tuz, najwydajniejsza pompa, multicontroler, ładowacz czołowy o udźwigu 2500kg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v