Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Co sądzicie o cenie John Deere 6140r?

Dzis byłem u dealera i podał mi taką cene 360 netto w wyposażeniu

-przekładnia DirectDrive

-przednia oś MFWD z tls z obręczami reguolowanymi ( co to znaczy MFWD?)

-rozmiar kół tylnych 600/65r38 tu nastąpi zmiana na 650

-rozmiar kół przednich 480/65r28 także nastąpi zmiana

-stabilizator automatyczny z elementem (?)

-pompa hydrauliczna 114l/min 45CCM-PFC-SYSTEM

-kabina premium z amortyzacją

-2 E-SCV(450)& ZŁĄCZA DELUXE

-teleskopowe lusterka

-TUZ

Mam cały kosztorys i pozycje opcjonalne

myśle, że jeszcze musiał bym do tego dołożyć ksenon na full, i inne gadżety ;)

Opublikowano

tak ze 20 tys za dużo jak. R6150 w mniejszych pieniądzach kupowali ale i z słabszym wyposażeniem. Gdybyś znał cenę tego samego ciągnika z normalną skrzynią napisz.

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Kolego przerpaszam już wiem o co chodzi ciągnik 6140r w podanym przeze mnie wyposażeniu kosztuje ok 370tyś netto sama skrzynia DirectDrive kosztuje ok 30 tyś ;)

Dealer powiedział, ,ze gdymym brał serie M to zamknął bym się w 310tyś

Edytowane przez John6620
Opublikowano

orientuje się ktoś za ile można wyciagnąc johnna 5100 R , w takim standardzie , widziałem gdzies cene 236 brutto no ale to drogo a w ogóle toceny nowych df seria 5100 czy jakos tak z nowym filtrem to cos chorego !!! ,

Opublikowano

U mojego dilera DF 5120 z wyposażeniem E (amortyzowana oś) ok 227tyś netto bez osi 223tyś , JD 5110MC z lepszą pompą ,szyberdachem kola 38 480 i 28 380 około 210tyś netto 5110RC (amortyzowana oś) około 230tyś. Cena dobra? Który wybrać? DF wydaje się lepiej wykończony, nie ma filtra dpf, mocniejszy podnośnik,blokada mostu i przedni napęd w przycisku załączany automatycznie.

Opublikowano

Zetor proxima 90

-skrzynia z rewersem 12/12+wom 549/540 eko

-siedzenie komfortowe

- dodatkowe reflektory

- lampa ostrzegawcza

- skrzynia 40 km/h

-zewnetrzne sterowanie podnosnikiem

- radio+głośniki

-okumienie 13,6r24 18,4 r34 mitas

- 4 wyjscia hydrauliki

- dolny zaczep

- grzałka

- klima

130 tys netto

jak myslicie dobra cena

Cena beznadziejna , zawyżona .... ja miałem za proximę power w full opcji : klima , radio koguty , bez tuza z przodu ofertę 130 netto.

Opublikowano

A co powiecie na cenę New Holalda T6.165 z amortyzowaną osią skrzynią 50 km/h hydrauliką 113l opony przód 480 tył 600, 4 rozdzielacze amortyzowana kabina cena 225 tys netto ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v