Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Mam do was pytanie ile kosztuje ten model jeżeli ktos ma jakieś informację prosze napisać,

I drugie pytanko jaka jest różnica między HiTech,Versu,Direct.

Które jest najbardziej wytrzymałe?

Jeżeli zna ktos mniej więcej cennych poszczegolnych podzespołów za które się płaci mile widziane posty z informacjami

Tematy połączone

Edytowane przez danielhaker
Opublikowano

Ciężko stwierdzić która jest najbardziej wytrzymała, napewno direct jest najmniej wytrzymała ale za to mega wygodna i podobno ma najlepszy uciąg, versu pod względem budowy podobna do hitech tyle, że sterowana elektronicznie, i jeśli chodzi o mechaniczne uszkodzenia to pewnie versu będzie wytrzymalsza bo elektronika pilnuje by biegi były przełączane bez zgrzytów ale znów jest więcej w niej elektroniki która jak wiadomo lubi się psuć, także musisz sobie sam odpowiedzieć czego oczekujesz co do cen to wiadomo, że hitech najtańsza, versu droższa a direct najdroższa

Gość Profil usunięty
Opublikowano

a którą byś bardziej polecał?

miałeś może lub masz stycznosc z valtra.

Powiesz coś więcej o nich?

Opublikowano

Witam mam ofertę na case puma cvx 145 amortyzowana oś i kabina, tuz oryginalny, złącza elektr. plus dwa na drążku, monitor asf 700,pompa mocniejsza,łacznik hydrauliczny. Za 299 000 netto.

Opublikowano

a co ma w standardzie ten deutz? bo mi w jaryszkach powiedzieli ze zaczyna sie od 220 netto.

Co do wyposażenia tego ciągnika jest mi trudno cokolwiek powiedzieć bo o to sie nie pytałem. Zapytałem się ile kosztuje tak jak stoi na placu i to wszystko :)

Opublikowano

Zna ktoś cenę Deutz Fahra 420 GS z przednim TUZ-em i jego odpowiedników z koncernu SDF Same Explorera 3 100 i Lamborgini R3 Evo ???

BYlem wczoraj u dilera i powiedzial ze juz nie beda produkowac agrofarma poprostu wychodzi. zamiast niego jest seria 5c... i wyjdzie jeszcze seria 4

Opublikowano

Mam pytanie . Ile kosztuje zetor forterra 130 ? niby na allegro kosztuje około 210 tyś. zł brutto z wyposażeniem średnim ale czy ta cena jest dobra czy zawyżona ? :)

I jaka o nim opinia czy opłaca się go kupować ? Z góry dzięki za odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v