Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

1,49 w markecie były. Pogoda nie jest taka sprawiedliwa żeby wszystkich równo sięgneło. Wczoraj u mnie popadał deszczyk,a 10 km odemnie powiat pleszewski nawałnice, gradobicia, podtopienia.

Opublikowano

sorry 20 t z ha po 1 zł to chyba przesadziłeś mi ziemniaki w zeszłym roku wymokły bardzo dużo nakopałem średnio 14 t z ha sprzedane po ok 80 gr i uważam że i tak niezle wyszłem

Opublikowano (edytowane)

Pojedziesz do tego chłopa za tydzień to odda ci za darmo ,a za dwa tygodnie dopłaci nawet ...wiadomo jaki rejon;d

Edytowane przez lonoh
Opublikowano

lonoh, a to z rejonu dolnośląskiego tak drogo sprzedają zawsze? Bo nie raz byłem świadkiem jak na giełdzie we Wrocławiu całe "lublinki" oddawali za 100zł. To jest interes, na paliwo do auta i placowe, już prędzej taki "handel" bym nazwał dopłacaniem niż Twoje pisanie, że za dwa tygodnie pojedzie do chłopa to mu dopłaci żeby pyrki zabrać z domu.

Tak tak, sieradz, kalisz, wieluń itd oddają za darmo a Wy drogo sprzedajecie.

Opublikowano (edytowane)

A czy ja powiedziałem ze na Targpiascie stoję i sprzedaje? Ja juz dość sie tam nastalem i napatrzylem na to dziadostwo;/ Akurat jak ty to powiedziałeś "lublinki" oddają to nie moje okolice to druga strona Wrocławia -Olesnica oni maja taka sama mentalność jak u was czyli nasadzic ziemniakow a pózniej jakoś to będzie ;D

Edytowane przez lonoh
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez agroRolniTV
      Witam.
      Kolega będzie sprzedawał prasę Claas Variant 360RC z 2012 roku i nie jest do końca pewny za ile wystawić.
      Tą belarką zrobił około 20tys. bel
      Może znajdzie się ktoś kto się zna i wyceni taką prasę, mniej więcej.
      Z góry dzięki, pozdrawiam

• Przez jarek2030
      Witam! Mam problem ponieważ chcę sprzedać słomę po mieszance jęczmienia/owsa/pszenicy 2.70 ha i kolega chce sobie kupić i zbelowac tą słomę moje pytanie jest ile wziąć od belki zestaw to Case maxxum 135 i class Variant
    • Przez Anetka1
      po ile kupujecie nasiona zbóż kwalifikat
    • Przez Piters182
      Witam. Mam pytanie odnośnie ceny takiego ciągnika ile kosztował nowy, co prawda ten model nie jest już dawno dostępny jako nowy, ale gdy był w tych latach produkcji jako nowy, to jaką miał cenę w wyposażeniu podstawowym, standardowym??
  • Dodaj nową pozycję...
v