-
Podobna zawartość
-
Przez szop01
witam wszystkich, mam problem ze z identyfikowaniem choroby która wystąpiła w łubinie wąskolistnym.
-
Przez karolinaxx
Witam
Czy ktoś korzystał z badań gleby na składniki odżywcze i stworzył do tego mapę ?
Pytam bo szukam producentów rolnych, którzy takie badania wykonywali i chcieliby się ze mną podzielić. Potrzebuję badań do pracy inżynierskiej. Proszę bardzo o kontakt.
Pozdrawiam
-
Przez Truskawka90
Witam Serdecznie,
Już podczas pierwszego rwania na albie zauważyliśmy to w dużych ilościach. jest na dojrzałych i zielonych owocach. Czy ktoś z Państwa wie co może być tego przyczyną i jak to zwalczyć? Bardzo proszę o rade. W załącznikach są zdjęcia truskawek.
-
Przez pawelmaik96
Witam wszystkich
jestem nowy na na forum i przychodzę tu z małym problemem. Mianowicie posiadam sporo świerków srebrnych i białych. Ostatnio zauważyłem dziwne skręcanie się igieł na czubkach głównie świerka srebrnego, choć sporadycznie widać to również na białym. Nie znalazłem nigdzie w sieci informacji o tym więc mam nadzieje ze tu znajdę odpowiedz
Nie jestem pewien czy to jakaś choroba, czy może grzyb albo jakiś robak.
-
Przez pawelkarczewski
Witam,
mam pytanie techniczne do właścicieli kombajnu bolko i tych których zbierają nim cebulę, próbował ktoś z was przyśpieszyć górny łańcuch z którego odbiera się kamienie, bo ja planuje to zrobić bo mi nie nadąża odbierać cebuli z jerzyka i sie bardzo pcha na dole, natomiast nigdzie nie mogę dostać mniejszej zębatki, wiecie może jak go przyśpieszyć ? Jak wiecie jak to dajcie znać.
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Czujnik poziomu paliwa Ursus/Zetor
Pszenica ozima oprysk