Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) na targach Opolagra wpadl mi w oko opryskiwacz firmy agromechanika 3000l 21m, wyglada dosc stabilnie, ma stabilizacje belki na silownikach i dodatkowe na takich balonach powietrznych (niewiem czy to jest dobre? bo szczerze az tak bardzo sie nie znam na tym) ma dwie pompy 150l na belke i 200l na mieszadlo myslicie ze takie rozwiazanie jest lepsze niz 1 pompa do wszystkiego bo wiekszosc opryskiwaczy ma 1 pompe 200-260l? cena tez przyzwoita okolo 93tys brutto katalogowo z komputerem itp. Tylko problem w tym ze nie ma opinie na temat tych opryskiwaczy? moze ktos z was mial z nimi stycznosc? tyle co wiem to tyle ze klepia go od podstaw pompy komp itp jest wszystko od nich wlasnym wyrobem;) z gory dzieki za pomoc i porade:)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez wojtek8244
      Witam. Interesuje mnie kupno kombajnu, a dokładnie coś jednorzędowego i myślałem nad Kleine 3000. I tu pytanie. Czym się ten model różni od modelu 5000? Który waszym zdaniem jest lepszy? Bardzo proszę o odpowiedzi.
    • Przez DumBass
      siemka użytkownicy;d
      Mam do was ogromną prośbę , nie bd sie rozpisywal bo większości nie chce się czytać, ale potrzebuję informacji na temat bordinformatora/hektaromierza claas w sieczkarni claas jaguar 690sl ktorej stałem się nabywcą;d
      wiem że to grudzień i dopiero sezon się skończył ale zima idzię wiec czas zająć się przeglądem maszyn;d mianowicie:

mój bord informator nie pokazuje niczego prócz obrotów bębna, kempera i godzin zrobionych na włączonym bębnie
      i moje pyt jest takie:
      1. na tylnej prawej osi (patrząc od przodu) znajduję się przyrząd do mierzenia prędkości i chciałbym się dowiedzieć czy na feldze powiino coś być do tego czy nie, w sensie coś takiego jak u roweru (na widełkach ten przyrząd i na jednej ze szprych taki magnesik czy jak to sie nazywa ktorego u mnie w claasie nie ma...

2. czy jak nie działa prędkościomierz (km/h) na bordinformatorze to nie będzie liczyło ha, ha/h? dodam że ilośc przejechanych kilometrów (km) działa i pozycja robocza hederu^^ oraz że jak właczę ogólną liczbę h i ha to pokazuje

w skrócie chce wiedzieć jak obsługiwać bordinformator, do czego służą przyciski, na razie umiem liczyć h na bębnie i ilośc przejechanych km
    • Przez Drobnik
      Witam posiada moze ktos cennik opryskiwaczy bury? bo w internecie za bardzo nie ma zadnego cenniku, a napewno nie tylko mi on sie moze przydac;) interesuje mnie taki 2000-3000l, hydraulicznie rozkladany itp.
    • Przez hira2
      Gdzie mogę kupić palec do tego " wynalazka"
    • Przez Luki9946
      Witam. Potrzebuje tabele wysiewu. Ogólnie jakąś książke to tego typu siewników zbożowych. Nie mam nic a czas uruchamiać maszyne! Pomożecie?
  • Dodaj nową pozycję...
v