-
Podobna zawartość
-
Przez jarek33
Czy orientuje sie ktoś z was gdzie znajduje sie firma regenerująca rozdzielacze hydrauliczne.Wymieniłem wszystkie oringi a w dalszym ciągu przepuszcza olej miedzy sekcjami.Już zwątpiłem że uda mi sie go uszczelnić we własnym zakresie.Co byście radzili?Z góry dziękuje.
-
Przez MrMichal
Witam mam problem z ciśnieniem mojego władka...
Przy zimnym silniku ciśnienie jest od 1.5-3,5 około czyli chyba idealnie bo tak piszę w instrukcji obsługi że ciśnienie na obrotach nominalnych powinno mieć od 1,5 do 3,5. Czy wy się z tym zgodzicie ?
Problem zaczyna się gdy ciągnik jest rozgrzany ( od 60*,70* 80* (przy 80* daje odpocząć trochę władkowi)) A wieć przy wyższej temp ciśnienie jest rzędu 0,8 (lub nawet trochę mniej i na maksymalnych obrotach z 2.Czy jest to złe ciśnienie i czy u was też przy rozgrzanym silniku takie ciśnienie występuje ?
to załącznik i instrukcji obsługi
Pozdrawiam Michał !
-
Przez massey235
mam pytanie czy taki tur nowy ,Metal Fach .powinien sam opadac pomalu na postoju gdy jest podniesiony do góry ,
-
Przez mariusz3333
Tak jak na obrazku mała awaria na "Polu" i szybkie połączenie przewodów węzykiem igielitowym, dobrze ze akurat miałem i pytanie, ten stalowy przewód paliwowy dokupuje się komplet czy kupuje się kawałkami?DZiwne, bo tym węzykiem paliwo płynie razem z powietrzem ?chyba nieszczelna prowizorka,lubie rosyjskie pojazdy.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Sprzedam rozdzielacz hydrauliczny 4 sekcyjny
ursus c360 joystick