Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Udalo sie . Teraz pytanie czy 1.5mm okladziny wystarczy czy trzeba kupowac? Na jak dlugo wystarczy? Nie bedzie duzo hamowania tylko 4 x pojade na sprzedarz z zborzem i transport kukurydzy.

Edytowane przez marcel9797

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez lonski
      Co może być przyczyną pulsowania pedału hamulca (coś podobnego jak ABS w samochodzie) na postoju gdy pedał wciśnięty jest do połowy?
      Przy pełnym wciśnięciu jest ok. Hamulce podczas jazdy działają prawidłowo.
    • Przez Damiano604
      Witam,
      kupię części do Fendta 312 LSA 1991 r.
      - półoś zwolnicy
      - bęben hamulcowy
      - tryb atakujący 

kontakt. tel. 726-467-505 lub PW 
    • Przez Albin692
      Czy można odłączyć hamulec wałka sprzęgłowego poprzez usunięcie krótkiego cięgna (tego pod kabinę z lewej strony) ?
      Jest bardzo denerwujące gdy przełącza się biegi z 8 na 9 (gdy wcisnę pedał sprzęgła do samego końca ciągnik hamuje i nie mogę się dobrze rozpędzić).
      Wiem że w tych nowszych tego nie ma i z tego co wiem jest dużo lepiej.
      Jak ten hamulec odłączyć ???
    • Przez BobsMF
      Jak w temacie co dolać do układu hamulcowego Renault 68.14?
    • Przez Robson76
      Witam, taki problem mam, jak poprawnie powinny być podłączone rurki od sprzęgła i hamulca wom, czyli jeśli na tylnym moście jest przykręcona na górze to gdzie powinna być podłączona na pokrywie biegów? do otworu tego bardziej z przodu czy z tyłu?? ponieważ ciągnik kupiłem od tzw. "mechaników" i chcę ogarnąć co i jak bo WOM działa dosyć nietypowo, a że nie znalazłem rozwiązania to od razu zapytam co jest nie tak jeśli: wałek kręci się po włączeniu mechanicznym ale nie wyłącza się hydrauliką nawet przy obciążeniu?, poza tym przy zgaszonym ciągniku można wałkiem obracać zarówno po mechanicznym załączeniu wałka  jak również wiadomo przy  rozłączonym? jakieś sugestie ? w chwili obecnej nie mam możliwości wymontowania całego wałka z mostu bo być może problem tkwi w braku uszczelniaczy na całym tym ustrojstwie zwanym WOM?
  • Dodaj nową pozycję...
v