-
Podobna zawartość
-
Przez daree
Witam,
Realizując kolejny punkt generalnego remontu mojego Z056 przystępuję do malowania.
Jako podkład do wybranych elementów nadwozia użyłem czerwony brąz.
Do pomalowania nadwozia przygotowałem meksykańską czerwień.
Natomiast moje pytanie dotyczy koloru felg - czy ktoś kojarzy jakiego kolory były oryginalne felgi w Z056 ?
Prośba o wskazanie: http://www.barwy.net/paleta_ral.php
-
Przez adhock
Witajcie,
Zwracam się do użytkowników Bizonów Sampo. Przymierzam się powoli do zakupu takiej maszyny. Zachęciły mnie jego małe gabaryty i względny komfort. Napiszcie mi proszę jego słabe punkty. Na co zwrócić uwagę przy zakupie. Byłby to mój pierwszy kombajn.
-
Przez BlueARTEER
Witam
Wie ktoś może gdzie można kupić nową lub w dobrym stanie felge do Bizona ZO56?
-
Przez damian8070
cześć! Mam do sprzedania parę "złomów" zalegających u mnie w garażu. A więc tak klepisko do kukurydzy do new hollanda 8070, 8060- dostałem je razem z kombajnem, kukurydzy nie uprawiam więc chętnie komuś je odsprzedam. jest w bardzo dobrym stanie! następnie mam do sprzedania sito do new hollanda 8060 8070 z tych samych przyczyn co klepisko z tym ze sito jest do zboża- drugiego nie potrzebuje. i jako ostatnie mam do sprzedania cześć (połowę) podsiewacza do claasa chyba 105, nie jestem pewien- również dostałem je do kombajnu gdyż miałem naprawiać podsiewacz u NH a ze kupiłem nowy to chętnie sprzedam ten. Pozdrawiam i zachęcam zainteresowanych do kontaktu ze mną !
-
Przez K_a_c_p_e_r
Sprzedam kombajn zbożowy marki Bizon Rekord z-058 1998r. W bardzo dobrym stanie pracuję na 80ha tylko w zbożu gotowy do pracy cena 105tys do negocjacji więcej informacji pod nr 510166355
-

Rekomendowane odpowiedzi
Wycena bizona Z056
Heder 3,6m do Bizona Z056