co zrobic gdy krowa kopie przy wydojeniu?
-
Podobna zawartość
-
Przez Bercik92
Zapewne wielu z nas rejestrowało bydło po 7 dniach od daty urodzenia. Wczesniej takie sztuki nie kwalifikowały się do dopłat ale ostatnio było o tym w komisji UE aby taki wymóg "usunąć" Czy ktoś wie aby cos się zmieniło w tej sprawie ? Bo mam pare takich sztuk (w różnym wieku) i nie wiem czy je zgłaszać czy nie
-
Przez ZETOREXX85
Ile krowa mleczna simental ( 8 letnia) da dziennie mleka przy średnim karmieniu? Czy mogła się zestresować i nie dać mleka przy pierwszym doju?
-
Przez johndeer2140
Witam ! pojawiło sie cos białego na wymieniu u jałowki czy ktos sie z tym spotkał wie coto jest ? dodałem zdjecie .
-
Przez kamil84
witam wszystkich. mam pytanie odnośnie śruty rzepakowej i sojowej czy dobrze wpływają na mleczność i zdrowotność krów . obecnie w żywieniu stosuję sianokiszonkę, kiszonkę z QQ, śrutę z własnych zbóż głównie mieszaka oraz toffi i zmielone ziarno QQ + witaminy i drożdże z josery chciałbym dorzucić jeszcze soi i rzepaku tylko nie wiem za bardzo ile żeby nie przedobrzyć.
-
Przez AdamStachowski
Witam,
Potrzebuje wynająć w najbliższy piątek 22.04 krowy do wykonania krótkiego filmiku.
Scena krów na pastwisku
Scena ręcznego dojenia krów
Miejsce: woj. opolskie, najlepiej w okolicach Krapkowic. Tutaj link do filmu, jaki chciałbym zrobić:
Namiary:
info@vrpremium.pl
tel 509 580 927
pozdrawiam
Adam
-

Rekomendowane odpowiedzi
New holland t6050
Śnieg przy tunelu