-
Podobna zawartość
-
Przez rafalek24
Witam mam problem z biegiem mianowicie wyskakuje mi trzeci bieg na wstecznym Renia 113.14 skrzynia 12×12 .mój sąsiad ma terz renie i to samo
-
Przez Kurekk
Witam mam problem z moim Władkiem mianowicie pewnego pięknego dnia porządkowałem nim kolo pryzmy i zakleszczył mi się na 1/2 biegu po odblokowaniu bieg wchodzi tylko do polowy gdy puszczam sprzęgło trochę pojedzie i wyskakuje co mogło się stać dodam ze dzieje się to na polowych jak i na szosowych na wstecznym i na jeździe w przód . Jest to wladek na 1 wajchę
-
Przez Poznaniak
Prosze o porade co moze byc przyczyną
Ciagnik 3p stracił moc i wieksze obroty, pomyslałem zapchany filtr paliwa i wymieniłem go niestety po ok 200m ciagniecia zapala ale na gaz reaguje jakby z opuznieniem i tylko wkreca sie do 1200 z komina nie dymi nie widac bynajmniej.
wiec odkrecam głowice ale uszczelka cała, zmieniam ja , wtyski do spradzenia i tez dobre rurki przedmuchałem ,składam do kupy i to samo 200m ciagniecia luzujac wtryski aby odpowietrzc i jak juz wkoncu zapali to chodzi ale tak samo ze nie wchodzi na duze obroty, próbuje odłączyc waz od filtra powietrza ale w niczym nie pomaga, na zapalonym luzuje pokoleji wtryski i sika z kazdego. chodzi cały czas ale po zgaszeniu nie ma mowy o odpaleniu z rozrusznika
Odkreciłem pompe wtryskowa i chce zawiesc do sprawdzenia jeszcze nie rozbierana a tam jest tez chyba jakies sitko filtr?
-
Przez radek2627
Witam posiadam deutz fahr agrotron 6.15 i chciałbym dowiedziec sie dowiedziec co oznacza blad 10.
-
Przez himen
Prosze o pomoc , dzisiaj podczas siewu zboża zablokował mi sie 6 bieg w mtz82 , skrzynia 16/4 , reduktor działa normalnie jest zołw i zając a 6 biegu szosowy nie moge wyrzucić, co mam zrobić zdjąć pokrywe skrzyni i odblokować jakiś wodzik . Czy przy zdejmowaniu pokrywy skrzyni nic sie nie rozleci i nie wpadnie na doł skrzyni. Pytam bo nie miałem jeszcze takiego przypadku w mtz? Z gory dzieki za odpowiedzi.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Bezpieczniki John Deere 3140
Załadunek silosów Agropart AS25 żmijka pionowa + skośna