Pomoc w prawidłowym ustawieniu pługa Agrolux.
-
Podobna zawartość
-
Przez Przemek077
Witam
Zastanawiam się nad przeróbką pługa UG 3. A mianowicie czeka mnie kapitalny remont pługa i zastanawiam się nad sposobem wstawienia zabezpieczeń śrubowych na korpusy oraz wstawienie większych, półśrubowych odkładnic. Macie jakieś pomysły, propozycje?? Jest to realne?
-
Przez matix1065
Witam,
Posiadam pług Unii-Grudziąc 3 skiby (1) , chce mu wymienić odkładnie na większe (2), i tu jest pytanie , czy c-360 ( zwykła ) uciągnie ? I ile by kosztowała mnie ta wymina ?
Pozdrwiam
-
Przez Xeon
Witam,
Szukam pługa do ciągnika 115 koników.
Niestety wolne środku, to tylko 4000zł, więć pozostaje tylko zagonowy. Zastanawiam się na półzawieszanym PHX 5 skib.
Jeżeli chodzi o pola, to ma 'piaski', ale truchę gliny także.
Skłaniam się ku PHXowi ze względu na jego masę, nie powinno byc już problemu za płytka orką na twardych fragmentach pola.
Co o nim sadzicie - chodz głównie o jakośc orki?
Ciągnik da sobie z nim radę?
-
Przez konradd
Miałem problem z lejącymi siłownikami zabezpieczającymi przy swoim pługu OVERUM Xcelsior CX 390 H. Wymieniłem uszczelnienie i teraz nie leje zupełnie no i można podbić ciśnienie. Jeśli by ktoś potrzebował to mam namiar gdzie jest sporo taniej niż w Polsce, bo w Polsce za 1 komplet to ok. 290 zł a tam już można za 170 zł kupić. Towar jest bardzo dobrej jakości bo ja po zregerowaniu śmigam i nie mam zupełnie problemów.
Jak coś to kontakt na priv.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zetor 7211 wymiana wężyka od pompki hamulcowej
Ursus C-360 & Rauch Mds 901