Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

witam mam takie czy można podłączyć ten rozdzielacz od tura tak że na pierwszym miejscu jest pompa olej przewodem idzie do tego rozdzielacza wchodzi od strony zaworu a wyjściem olej jest skierowany na zasilanie plecaka czytałem już o tym i niektórzy pisali że te rozdzielacze z allegro to po prostu rozrywa ale ten nie wiem z jakiej jest firmy był razem z turem agromasz ł 106 wydaję się dość mocny. Kolega w c385 ma dodatkowy rozdzielacz tak podłączony i nic się nie dzieje tylko nie może używać obydwu rozdzielaczy jednocześnie tylko najpierw jednym a potem drugim. Spróbowałbym podłączyć tak samo ale boję się że go rozerwie tak jak pisali co niektórzy i 300 czy 400 zł pójdzie w piach http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ac7ac21853c3c735.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/55713d2344a99bc5.html

Opublikowano

Nie ma co się dziwi że zwykłe rozdzielacze rozrywa jak się powrót T nisko ciśnieniowy podłącza się jako zasilanie podnośnik... take coś można robi z rozdzielaczem z wyjściem wysokociśnieniowym HPCO na powrocie w wtedy będzie ok pozdro

Opublikowano

Tak jak pisałem jeśli na powrocie ma napisane HPCO to tak a jeśli tylko T to nie bo to jest wyjście powrotne nisko ciśnieniowe i przewarznie jest ono do 20 atmosfer opisywane.

Opublikowano

Panowie czy rozdzielacz od bizona ten dwu sekcyjny będzie się nadawał do tura. Mam taki rozdzielacz ale widzę że ma tylko po jednym wyjściu na sekcje a jak podłączyć siłownik dwustronnego działania?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Kondzio342
      Witam. Nie mam pewnosci czy ten temat juz gdzies nie byl ale zapytam. Koledzy pytam was czy mozna przerobic rozdzielacz ktory jest pod siedzenie. Dokladnie chodzi o to by tur i podnosnik chodzil z jednego rozdzielacza i wyjscie hydrauliczne z tyłu. Czy taka przerobka jest mozliwa? Jesli tak to prosze o jakies zdjecia lub opis. Z gory dzieki.
    • Przez Arasowsky
      Witam. Mam problem z rozdzielaczem, który puszcza olej, tym trzpieniem, do którego jest wsunięta wajcha, gdy podnoszę do góry lub na dół.
      Wymiana uszczelniaczy coś pomoże? Czy w środku tam się coś mogło wytrzeć?
    • Przez dziki97
      Witam przymierzam się do zakupu rozdzielacza stało ciśnieniowego do Pilmet 2000 l 18 m, nie wiem jakiego typu wybrać w grę wchodzi pilmet za 400 zł, podróba araga za 580 https://allegro.pl/rozdzielacz-5-stalocisnieniowy-zawor-opryskiwacz-i7756032717.html lub https://allegro.pl/rozdzielacz-fermo-5-sek-stalocisnieniowy-biardzki-i7396002307.html. Używacie któregoś z nim, jaki polecacie ???
    • Przez Bogdan9211
      Witam
      kupilem ostatnio mf3630 i do tego chwytak lesny z wlasnym rozdzielaczem i tu pojawia sie prosba
      czy moglby ktos podpowiedziec mi jak podpiac/jaka wajche przestawic zeby byl caly czas olej podany na rozdzielacz w tym chwytaku?
      cos podobna sprawa jak podpiecie zamiatarki(ona tez ma silnik hydr)- szukalem po internecie ale nie moge odgrzebac tego nigdzie-moze zle wpisuje-jak to sie bedzie fachowo nazywac?
      pierwszy raz mam taki traktorek i niewiem co do czego sluzy, a ksiazka "instrukcja napraw" dojdzie mi dopiero za pare dni (kupilem w internecie i wiadomo ze przesylka trwa)
      i jeszcze takie pytanie czy znacie moze wartosc cisnienia na zaworze przeciazeniowym w tym ciagniku?? chcialbym aby byly podobne w ciagniku i w chwytaku
    • Przez szop01
      Witam wszystkich forumowiczów, pojawił się problem z podnosnikiiem w t25, żeby podnieść coś cieższego trzeba mocno gazowac i trzymać dźwignię rozdzielacza w górze. W czym może tkwić problem? O czego zacząć szukać czy wina leży po stronie pompy czy rozdzielacza.
  • Dodaj nową pozycję...
v