Rozdzielacz
-
Podobna zawartość
-
Przez Kondzio342
Witam. Nie mam pewnosci czy ten temat juz gdzies nie byl ale zapytam. Koledzy pytam was czy mozna przerobic rozdzielacz ktory jest pod siedzenie. Dokladnie chodzi o to by tur i podnosnik chodzil z jednego rozdzielacza i wyjscie hydrauliczne z tyłu. Czy taka przerobka jest mozliwa? Jesli tak to prosze o jakies zdjecia lub opis. Z gory dzieki. -
Przez Arasowsky
Witam. Mam problem z rozdzielaczem, który puszcza olej, tym trzpieniem, do którego jest wsunięta wajcha, gdy podnoszę do góry lub na dół.
Wymiana uszczelniaczy coś pomoże? Czy w środku tam się coś mogło wytrzeć?
-
Przez dziki97
Witam przymierzam się do zakupu rozdzielacza stało ciśnieniowego do Pilmet 2000 l 18 m, nie wiem jakiego typu wybrać w grę wchodzi pilmet za 400 zł, podróba araga za 580 https://allegro.pl/rozdzielacz-5-stalocisnieniowy-zawor-opryskiwacz-i7756032717.html lub https://allegro.pl/rozdzielacz-fermo-5-sek-stalocisnieniowy-biardzki-i7396002307.html. Używacie któregoś z nim, jaki polecacie ???
-
Przez Bogdan9211
Witam
kupilem ostatnio mf3630 i do tego chwytak lesny z wlasnym rozdzielaczem i tu pojawia sie prosba
czy moglby ktos podpowiedziec mi jak podpiac/jaka wajche przestawic zeby byl caly czas olej podany na rozdzielacz w tym chwytaku?
cos podobna sprawa jak podpiecie zamiatarki(ona tez ma silnik hydr)- szukalem po internecie ale nie moge odgrzebac tego nigdzie-moze zle wpisuje-jak to sie bedzie fachowo nazywac?
pierwszy raz mam taki traktorek i niewiem co do czego sluzy, a ksiazka "instrukcja napraw" dojdzie mi dopiero za pare dni (kupilem w internecie i wiadomo ze przesylka trwa)
i jeszcze takie pytanie czy znacie moze wartosc cisnienia na zaworze przeciazeniowym w tym ciagniku?? chcialbym aby byly podobne w ciagniku i w chwytaku
-
Przez szop01
Witam wszystkich forumowiczów, pojawił się problem z podnosnikiiem w t25, żeby podnieść coś cieższego trzeba mocno gazowac i trzymać dźwignię rozdzielacza w górze. W czym może tkwić problem? O czego zacząć szukać czy wina leży po stronie pompy czy rozdzielacza.
-

Rekomendowane odpowiedzi
John deere3140 Tur rozdzielacz
Mtz 550