Wyświetlacz Ceres 95X
-
Podobna zawartość
-
Przez kuscyk
Witam wszystkich .
Na razie bezskutecznie poszukuję informacji
Jakim momentem dokręcić śruby głowicy w ciągniku renault ceres 340 oraz informacji o kolejności dokręcania tych śrub oraz jakim momentem dokręcić śruby korbowodu.
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi ewentualnie odnośniki gdzie ta informacje można znaleźć .
Z góry dziękuję
-
Przez WOJTEK9207
Mam problem z licznikiem motogodzin w renault ceres 85x, sam z siebie mi się kasuje, wcześniej to ca jakieś 150-200 mth a teraz to już nawet co 5 i mniej. Trochę mnie to denerwuje bo na nic się mają moje zapiski przy ilu mth zmieniałem oliwe itp. dajcie znać jak ktoś coś wie, z góry dzieki
-
Przez danielhaker
Nabyłem paleciak z wagą, która ma zbity wyświetlacz. Powiedzcie, czy wyświetlacz (PLOTECH E169497) który znalazłem w Chinach będzie pasował do mojego?
Ewentualnie gdzie mogę taki znaleźć?
-
Przez Gość BaszaPasza11
Witam. Od roku czasu borykam się z problemem w mojej Reni. Dokładnie chodzi o hamulce. Podczas wciskania pedału do końca (bardzo mocno) to ciągnik słabo hamuje i słychać delikatny zgrzyt. Jeśli wcisne 2-3 razy hamulec dopiero robi sie twardy i można go wcisnąć do połowy. Bardzo byłbym wdzięczny o porady z waszej strony. Dodam że ciągnik sprowadzony z Francji
-
Przez kamyxxx
Witam!
Podczas pracy przestał mi działać górny wyświetlacz, świeci się ale nic nie pokazuje. Są to podobne zegary jak w caseach czy new hollandach
Teraz nie wiem czyja to może być wina, czy samego wyświetlacza? czy może jakiegoś sterownika? a moze jakis kabel?
Czy ktoś może spotkał się z czymś takim?
Podsyłam zdjęcia jak to wygląda
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
John deere 1570
Renault Ceres 320X & Unia Poznaniak S043/C2