John Deere 2266-Porady dot .zakupu
-
Podobna zawartość
-
Przez Gość
Jaki jest moment dokręcenia panewki głównej i korbowodowej w silniku mwm 226.6 (renault 120-14)? Chodzi o klucz dynamometryczny.
-
Przez easytouch
Witam, zakupilem kombajn john deere 2266 i ma on klepisko uniwersalne czyli początek klepsika jest normalny z drutami a tył ma duże otwory, i tu pojaiwa sie moje pytanie, czy ma ktoś może takie klepisko w swoim kombajnie i może napisac czy domłaca ono dobrze zboże? pytałem kilka osób i jedni mówią że bez problemu bedzie domłacał a inni że musze kupic specjalne wkładki do klepsika, z kolei instrucja mówi że wkladki te do zbioru zboż należy wymontować bo sa one przeznaczone do zbioru kukurydzy.
-
Przez zeus11
Witam kolegów.
Posiadam kombajn John Deere 2266 Extra i nie wiem do czego służy przycisk pierwszy po lewej stronie ze zdjęcia.
Dodam że ten przycisk ma dwa stopnie przełączania.
W instrukcji od kombajnu którą posiadam tego przycisku nie ma, myślę że coś z poziomowaniem ale jak to włączam to nic się nie dzieję..
A jeszcze odnośnie środkowego przycisku to czy on nie włącza automatyki hedera, czyli powrót do ustalonych wysokości?
Z góry dziękuję.
-
Przez jelonek6620
John deere 2266 . Podczas koszenia zawiesza się wyświetlacz obrotów silnika ,młocarni i wiatru.wyświetlacz nie reaguje na zaden przycisk,Po zgaszeniu silnika i ponownym włączeniu zapłonu wyświetlacz nic nie wskazuje i wszystkie parametry się kasują . Po wprowadzeniu od nowa wszystkich parametrów i odpaleniu wszystko dziła przez około godzine (różnie czasami dłużej) i problem powraca. Miał ktoś taki przypadek , lub ktoś wie co może być przyczyną. Proszę o pomoc bo żniwa w trakcie
-
Przez Alak
Witam.
Chodzi mi po głowie zakup kombajnu tak za około 150 tyś. Przeglądając serwisy ogłoszeniowe najlepsza opcja wydają się New Holland tx66 tx67 tx68 i John Deere 2266 2268 2066 itp.. Tutaj pytanie moje do was...
Który z tych wymienionych lepszy i dlaczego? Liczę na opinie posiadaczy takich modeli.
Z góry Dzięki😉
-

Rekomendowane odpowiedzi
John Deere 6100
John Deere 6195r