Zalesianie gruntów rolnych
-
Podobna zawartość
-
Przez lukasz2347
Czy wie ktoś gdzie na necie można znaleźć arkusze z tej olimpiady z odpowiedziami????
-
Przez Runder
Podobne pytanie pojawiło sie na stronie agrobiznesu więc uznałem że to dobry temat do dyskusji
-
Przez kissmy...
na prośbę koleżanki zachęcam do kształcenia się w zakresie rachunkowości gospodarstw rolnych na studiach podyplomowych Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu:
http://podyplomowe.ue.poznan.pl/studia.134.html
-
Przez ssmacio
Witam. Jest to mój pierwszy post więc proszę o łagodną krytykę, jeżeli moje treści będą nieścisłe.
Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość zalesienia lasu i skorzystania z dotacji. Przybliżę temat bardziej. Otóż ostatnimi czasy zajmuje się karczowaniem swojego działka w lesie z leszczyny i innych drzewnych chwastów. W działku znajdują się dęby, graby ale jeszcze kupę lat im brakuje do starości, jednakże teraz mój działek wygląda łyso i narodziło się pytanie czy dostanę dotacje na zalesienie terenu. Gleba klasy IV-VI.
Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam
-
Przez rastamaniak
Panowie czy to jest mozliwe Czy bank zgodzi sie na takie rozwiazanie Barkuje mi troche ziemie do MR a zostala tylko ta kredytowana z cholernym biznesplanem Da rade z tym cos zrobic?? Mial ktos podobna sytuacje???
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kontrole dopłat obszarowych i kary dla rolników.