Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w mojej szkole odbywa się właśnie szkolenie dealerów john-deera z całej polski, ok. 60 uczestników, przywieźli 3 ciągniki, 6430,6530 i 8130(chyba) i dwie prasy. tym największym można było nawet pojeździć nie posiadając prawa jazdy po wyznaczonym terenie, jeszcze nigdy nie było tylu aut z wysokiej półki koło mojej szkoły,

Czy u was w szkole też miały miejsce takie szkolenia? Może ciągników innych marek?

Opublikowano

Przyjacielu,dlaczego nazywasz to szkoleniem?To jest robienie reklamy,widocznie spada sprzedaż i zainteresowanie bublami z logo kozy.Do tych celów są wystawy i targi rolne.Zaraz zaczną chodzić po domach i pytać lokatorów:John Deera nie chce kupić? :P

Opublikowano

Ja bym tego "Bublem" nie nazwał bo gdyby rzeczywiscie tak było to to nie było by tyle tych zielono-żółtych maszyn na polskich podworkach. Dajmy na to 2 lata temu w mojej okolicy nie było zadnego a teraz jest juz chyba 5 sztuk. Wydaje mi sie ze to dosc pokaźna sumka. A znajdź ty mi koncern ktory sie nie reklamuje? Znasz moze powiedzenie "Klient Nasz Pan"?? W dzisiejszych czasach Grunt to dobra reklama i oni dobrze o tym wiedza. A to ze ty te maszyny oceniasz w ten sposob wynika tylko i wyłącznie z tego ze sam takiej nie masz i nie wiesz co mowisz!!!!

Opublikowano
Przyjacielu,dlaczego nazywasz to szkoleniem?To jest robienie reklamy,widocznie spada sprzedaż i zainteresowanie bublami z logo kozy.Do tych celów są wystawy i targi rolne.Zaraz zaczną chodzić po domach i pytać lokatorów:John Deera nie chce kupić? :D

co ty możesz wiedzieć o john deerach ???? pewnie sam nie miałeś usłyszałeś od kogoś ze się john deere zepsuł i wielkie halo robisz.....to że nie wszystkie sztuki są niezawodne to nie oznacza to że możesz tą markę szmacić.....ciekawe jaki ty skrzypku traktor masz,,,,,,??????:D

Opublikowano

Ha ha, Korbanki cały czas jeżdżą po domach, np. do mnie co jakiś czas zaglądają i pytaja czy jakiś ciągnik kupuje, a może sieczkarnie, także z Fendtami, MF-ami i Clasikami również jeżdzą po domach :D

Opublikowano
Przyjacielu,dlaczego nazywasz to szkoleniem?To jest robienie reklamy,widocznie spada sprzedaż i zainteresowanie bublami z logo kozy.Do tych celów są wystawy i targi rolne.Zaraz zaczną chodzić po domach i pytać lokatorów:John Deera nie chce kupić? :D

koles jak nie wiesz to nie pisz bo to jest szkolenie dla dealerow i serwisantow oraz przyjezdzaja rolnicy ktorzy chca wyprobowac sprzet. oczywiscie zwiazane jest to z reklama bo jezdzimy tymi johnami. wczoraj smigalem 5820 z bronami. strategia tez dobra bo chlopaki sie napatrza pozniej ojcow podpuszcza

Opublikowano
co ty możesz wiedzieć o john deerach ???? pewnie sam nie miałeś usłyszałeś od kogoś ze się john deere zepsuł i wielkie halo robisz.....to że nie wszystkie sztuki są niezawodne to nie oznacza to że możesz tą markę szmacić.....ciekawe jaki ty skrzypku traktor masz,,,,,,??????:D

po wypowiedzi widac ze to jest typowy patriota na Ursusie

Opublikowano
po wypowiedzi widac ze to jest typowy patriota na Ursusie

akurat nie trafiłeś bo mam 2 john deery w tym jeden z tego roku,,,,chciałes mi dogadać ale Ci nie wyszło.....:Pp:pp:pp

Opublikowano

John deere bubel z logo kozy- ale się uśmiałem tym tekstem :D... Kazda firma w jakiś sposób musi reklamowac swój sprzęt. A wystarczy jedna wizyta u dealera i zawsze na koniec jest pytanie "czy mogę prosić pana dane do kontaktu" :D.

Opublikowano
akurat nie trafiłeś bo mam 2 john deery

a my ci oczywiscie uwierzylismy, brak slow aby okreslic takich uzytkownikow (dzieciakow), forum jest anonimowe, wiec mozesz pisac ze masz slonia, ale musisz jeszcze wykazac sie wiedza, aby zdobyc zaufanie i powazanie - naprawde nie ma innego sposobu.

mozesz pisac ze masz nawet 7 JD, wstawiac ich zdjecia i cokolwiek, a i tak uzytkownicy nie beda cie traktowali jesli sie nie wykarzesz

Opublikowano (edytowane)

Czytajcie posty ze zrozumieniem. :)

@janusz14

Chyba żle zrozumiałeś sens wypowiedzi @majranjd, ona nie była wypowiedziana przeciwko Tobie. Od twojego postu zaczeła się mała kłótnia...

@brzozak już kilku cwaniaków wykrył więc nie rzucaj się, bo i tak nie wygrasz. :)

@janusz14 Ale zdjęcia mógłbyś wrzucić.

Wróćmy do tematu.

@Skrzypek

"Logo kozy" hehe dobre. :)

Niewiem dlaczego jesteś tak nastawiony anty na marke JD. Masz kombajn JD więc dlaczego tak po niej jedziesz. Ja za JD nie przepadam, ale nie jade jej na forum, może dlatego że nie mam dostatecznej wiedzy. ;)

Edytowane przez robertbara
Poprawione literówki