Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Kobiety są z Marsa....., no ja to na pewno ;)

Ja słyszałem ,że kobiety są z Wenus ,natomiast faceci z Marsa :P

Koleżanko

mapo znałem się z Ewą na Fejsie i byliśmy znajomymi .W telewizji zrobiła na mnie dobre wrażenie i dlatego napisałem do niej i kilka razy rozmawialiśmy .A teraz od tak sobie mnie skreśliła .Ja rozumiem ,że każdy może tak zrobić ,ale to jest dla mnie dziwne postępowanie .
Opublikowano

, mogli porozmawiać poza kamerami , i odegrać romea i julie choćby dla publiczności

Tak by było najlepiej dla obu stron, ale nie wiemy czy reżyserowi nie zależało na tym aby było coś innego, jak wiemy w społeczeństwie szybciej się sprzeda czyjaś licytacja niż czyjś sukces.

Opublikowano

A mnie ciekawi jedna rzecz czy do drugiej edycji zgłoszą się jakieś normalne dziewczyny czy takie co by tylko zabawić się chciały bo po ostatnim odcinku to ja mam wątpliwości. Ale jedno się sprawdza że "każdy facet to świnia" bez odrazy chłopaki ;)  

Opublikowano

Zarówno u kobiet jak i mężczyzn są gnidy skńczone ale żeby wszystkich do jednego worka wpierdzielać to nie fair dosłownie i w przenośni

Opublikowano

A mnie ciekawi jedna rzecz czy do drugiej edycji zgłoszą się jakieś normalne dziewczyny czy takie co by tylko zabawić się chciały bo po ostatnim odcinku to ja mam wątpliwości. Ale jedno się sprawdza że "każdy facet to świnia" bez odrazy chłopaki ;)  

he he  , co do tego że każdy facet to świnia , to mogę zapewnić że my nie z tego rodu my ogonki mamy z przodu ;)

• Like 1
Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

To chcesz wyjść za mąż za świnię?       :P   o to po co szukać daleko, w pierwszej lepszej chlewni powinnaś znaleźć kandydata.         :D

A tak w ogóle jeżeli uważasz że wszyscy jesteśmy świniami, to warto z nami rozmawiać?

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

Nie ma co rozpaczać, dziewczyny też się nie zakochały, to za krótki czas. Zauroczenie, fascynacja, czy coś w tym stylu. Przejdzie po kilkunastu dniach/kilku tygodniach, i zapomną o rolnikach :lol: No chyba że dziś okaże się jednak, że jest słodko i kolorowo.

Opublikowano

wiecie ale panowie dawali znaki, nie dziwcie się kobietą, po co zawieszał adam kłódkę na ostrowie, przecież ania dostała znak że może coś czuć do niej, jeżeli chce się byc przyjacielem ogranicza się mówienie i nie daje się wyraźnych znaków, a tak to panie myślay że mają zielone, a panowie ieli czerwone i co i wypadek się zrobił :huh:

Opublikowano (edytowane)

Oj jak dla mnie to bardziej panowie tacy niezdecydowani byli, panie wręcz przeciwnie

Masz racje

A komuś z was kobita psuła telepatycznie silniki w nowych ciagnikach?albo wyginała dyszle w przyczepach jak dla Grzesia?

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v