Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Zwiastun super najlepszy Grzesiu "nagle te dwa nowe ciągniki mi sie zepsuły" :lol:

Aha i uznał że jakaś pechowa ta Ewa, Ula przynajmniej pług by może pociągnęła          :P  a do tego jeszcze żniwa się ślimaczyły, pewnie to jej wina        :D   oj oj, ja bym nie ryzykował zadawać się z kobietami na jego miejscu już.        :lol:

Opublikowano

Zobaczycie ze grzesiek cos powie o ewie.ten kontekst ze wpadla w furje,moze byc prawda to co pisala jego znajoma ze ewcia zrobila numer i dlatego on od razu ja olal.zreszta widac te jej nerwy i placze i grzesiek wyjdzie z twrza z tego.tylko ten od kociego disco jest skonczony palant i juz tego nie odwroci.

Opublikowano

Zobaczycie ze grzesiek cos powie o ewie.ten kontekst ze wpadla w furje,moze byc prawda to co pisala jego znajoma ze ewcia zrobila numer i dlatego on od razu ja olal.zreszta widac te jej nerwy i placze i grzesiek wyjdzie z twrza z tego.tylko ten od kociego disco jest skonczony palant i juz tego nie odwroci.

A co pisała jefo znajoma bo jakoś nie mogę znaleźć w temacie.

Opublikowano

szmergiel: nie ma już tego postu na FB. Nie wiadomo dlaczego został usunięty. Na szczęście zostały PrintScreen'y.

damianzbr: wypowiedź tej znajomej znajdziesz na stronie 95 tego tematu.

Opublikowano (edytowane)

@glicer - ja się nawet zastanawiać nie muszę , bo takiej d**y wołowej jak Grzesiek, to dawno nie widziałam......Ciągle jest ktoś lub coś innego winne, tylko nigdy nie on - pogoda, humory, traktory , i co jeszcze wymyśli ? Robi z siebie ciągle ofiarę, i taką ofiarą losu się stał.

Edytowane przez biedroneczka
Opublikowano

Oj a może mu się popsuły "traktory" darowane/użyczone/przekazane  z programu i tak się przejął :P

... a już wiem ! przecież Ula w którymś programie mówiła ,że Grzesio ma 2 ciągniki (którymi mogli by sobie w pole jeździć) a więc skoro mu się popsuły to został bez ciągnika i miał prawo się zasmucić .

A tak na marginesie to kto wie czy pojawiające się informacje w internecie od rzekomych znajomych itp. uczestników to nie konsekwentna praca specjalistów do spraw wizerunku itp. itd.. programu i to oni napędzają wszystko i jak widać nawet po temacie AF popularność programu nie maleje ?

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

@glicer - ja się nawet zastanawiać nie muszę , bo takiej d**y wołowej jak Grzesiek, to dawno nie widziałam......Ciągle jest ktoś lub coś innego winne, tylko nigdy nie on - pogoda, humory, traktory , i co jeszcze wymyśli ? Robi z siebie ciągle ofiarę, i taką ofiarą losu się stał.

Biedroneczka, tak czytam Twoje posty i dochodzę do wniosku że mąż ciul z Tobą miałby przegwizdane      :P         :D  ruchy byś mu wyrobiła.         :lol:

Edytowane przez KORSARZ1
Opublikowano

biedroneczka-dobrze ze piszesz o sobie,oczywiście nie zgodze się z Tobą.Znam pary gdzie ona mega aktywna,on spokojny,wyciszony.Super się uzupełniają,rozumieją,kochają.

Opublikowano

Znam pary gdzie ona mega aktywna,on spokojny,wyciszony

To się kobitka  umęczy  . ^^   Nim on ruszy cztery litery ,to ona już trzy kółka w koło niego zrobi .. :D     Uważam że jednak temperamenty   powinny być zbliżone ,by się uzupełniać . Bynajmniej moim zdaniem . 

@KORSARZ - ale za to miałby okazję się dowiedzieć, że ma też inne biegi oprócz jedynki. :-D.

Albo by było ''nie poganiaj mnie ,bo tracę oddech... ''   :D   

Opublikowano

To się kobitka  umęczy  . ^^   Nim on ruszy cztery litery ,to ona już trzy kółka w koło niego zrobi .. :D     Uważam że jednak temperamenty   powinny być zbliżone ,by się uzupełniać . Bynajmniej moim zdaniem . 

Albo by było ''nie poganiaj mnie ,bo tracę oddech... ''   :D   

Albo znów straci oddech gdy światło zgaśnie ;)

Przyznam szczerzę że ładna jest Natalia z tego programu, tyle widziałem bo nic więcej mnie nie interesowało. Znowu ktoś powie że oceniam książkę po okładce :P

Opublikowano

Biedroneczka a gdzie takie kobiety są której zawsze wszędzie pełno która pcha się gdzie się da i wszystko ją interesuje. Co do twojej skromnej osoby, ja osobiście zawsze na 5 biegu i zawsze do przodu,m nia ma źle może być nie dobrze ale kiedyś musi być lepiej. Pozdrowienia dla wszystkich kibicujących rolnikom, trzymac kciuki i się nie poddawać :D

Opublikowano

taki zarcik szkolny nawet pasujacy do tematu i to podwojnie. :D

pani pisze na tablicy-bocian je biedronki

zglasza sie jasiu i pyta nauczycielki-co to sa te dronki.

zadnego odcinka nie ogladnalem ale widze ze nic nie stracilem.

Opublikowano

tak sobie spostrzegłem że każdy z panów wybrał tą która mieszkała najbliżej, (może poza Grześkiem choć w 100% pewny nie jestem)

może nie chcieli tłuc się przez pól Polski żeby stwierdzić że to nie to jednak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v