Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A dla tych co nie wiedzą siara dodawana jest do niektorych luksusowych kosmetykow :)

tak samo jak łożysko od kobiet z porodówki jest dodawane do kremów na zmarszczki :D

Opublikowano

Przypuszczam że większość to sami młodzi, po 18 lat hehe :P

Ja już niedługo 27 lat to trochę stary pryk ze mnie ale skakać jeszcze potrafię :P

Opublikowano

Miałem to samo napisać... Albo nie ma to jak facet zwróci sie do dziewczyny "Ej".

Moja babcia mawiała, że panny sie szuka w kościele (chyba żeby porządna była szanowała sie i wogóle), żeby firanki w oknach były w domu tej panny (chyba znaczy że dba o dom itp.) no i szeroko za stodołą musi być (hektary) :)

Opublikowano

Wiem, wiem że nie wypada ale jakoś samo mi się wypsnęło to pytania

kolego może wcześniej to i wystarczały te ha i panny sznurem szły ale teraz nie tak łatwo znaleźć dziewczynę chyba że z zamiłowaniem do ziemi :-)

Opublikowano (edytowane)

A wiec moze pierwszy krok,nie jestem brzydki :P i....

chetnie zapoznam dziewczyne,moze tu uda się, mam jeczsce 26lat choc rocznikowo juz 27 :huh:

Normalnie jestem normalnym chlopakiem plus wiecej niz duzo poczuciem humoru,szybko piszac :D

Mam juz 5letnie gospodarstwo,hektary sa ale nie bede pisal narazie.Nie mam Taty ani mamy,mieszkam praktycznie sam w duzym domu.Hodowla tez jest zagrodowa,nie zamierzam zwiekszac ale narazie zmniejszyc,i tak mam tu za duzo pracy.

Moje zainteresowania oczywiscie rolnictwo ale tylko i wylacznie jako postrzegana praca ktora lubie,relaks to samochody,plywanie, motocykle sportowe i imprezy typu nad wodą i inne z przyjaciolmi.Wsrod przyjaciol mialem dziewczyne z ktora bylem cos cos 5lat nieudany do konca zwiazek,bo mielismy za duze plany a gospodarki nie chcialem porzucic,troche zle trafilem :D

Chcialbym i bardzo chce cos osiagnac razem w życiu, co najważniejsze nie szukam na siłę ale moze wart napisać i sprobować tu znalesc cos dla serca jak wiadomo wystarczy ,,to coś" :P ,,Kiedys kazdemu sie pojawi sie ktos dzieki komu zrozumiesz dlaczego z nikim innym Ci nie wychodzilo" choc od młodu bylem tylko w jednym zwiazku ;) Apropo drugiego zwiazku z motocyklem moge go wykorzystac do wpadki na kawę :D

Moje plany to stworzyc dobry zwiazek z kobieta ktora chce żyć tak aby niczego nie brakowalo w zyciu i realizowac marzenia,wszystko sie da wystarczy chciec ;)

a moim marzeniem jest spotkać fajna dziewczyne :wub:

Ps; Napiszie dziewczyny coś wiecej o sobie,kazda ma w sobie to ,,coś" :)

Edytowane przez karol210
Opublikowano (edytowane)

Normalnie jestem normalny :D

A nienormalnie? :ph34r:

Sorki że się zgrywam ale radzę o takich rzeczach następnym razem na PW rozmawiać.

W ten sposób można dziewczyny odstraszyć, to jest podobnie jak spotyka się z kilkoma koleżankami niemal jednocześnie i się tego nie ukrywa...

Edytowane przez Apista
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v