Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Robo a po co kobieta ma się malować co, w naturalnej dziewczynie to piękno jest ukryte, to jak się uśmiecha to czy ma dołeczki, jak się rysy twarzy układają :wub: . A tak to teraz doszło do tego ze na randkę to od biedy karchera trzeba brać a w skrajności to dobry młot z udarem aby podkład skuć ;)

Opublikowano

Kasia22 i nasze krówki mialyby co nam z buzi zlizywać :) bo moje zaraz probują jak nie zdarze zmyć przed obrządkiem i wlosow jak nie schowam to zaraz to "siano" znajdą i chcą wyrwać :) ja sie maluje ale bardzo żadko :)

robo1980 a może my takie śliczne że nam żadne mazidla nie potrzebne ;)

Opublikowano

ja jak juz naprawdę musze to tylko oczy maluję :) a mąż to mnie umalowaną chyba gdzieś kolo roku od poznania zobaczyl :) ale pazury długie nosze i maluję czasem :)

Opublikowano

Wygląd przykleję do tego przysłowia,,nie ma brzydkich kobiet są tylko zaniedbane" .

Ja znam to tak: "nie ma brzydkich kobiet niekiedy jest tylko mało alkoholu" .

Opublikowano

obrzadek przy krowach :) ale i na polu wcześniej mnie wypatrzył a przyznał się po ślubie :)

i bardzo się zdziwił że wiekszośc krow to moja jest :)

Opublikowano

bo myśmy najmowali jego brata z kombajnem na żniwa a wtedy nie mógł i brata przyslal z kombajnem (teraz już mojego męża)

i pola mamy obok siebie bo my z jednej miejscowości tylko wcześniej ja pracowalam albo do siostry jezdzilam pomagać i się ukrywalam :)

a z tym czajeniem to bardziej ja na niego ;)

Opublikowano

albo pod nosem nic nie ma i trzeba szuka B) ć daleko

Gość Kasia22
Opublikowano

ale przecież gdzieś wychodzisz nie tylko krowy widzisz i co wtedy się nie malujesz?

Owszem wychodzę. ale nie muszę na siebie tony fluidu nakładać:)

Opublikowano

Tak kasia a puder to rozsiewaczem do nawozów zadajesz :lol:

Opublikowano

Tomek Kasia siarą buzię smaruje i nic malować się nie musi :) A dla tych co nie wiedzą siara dodawana jest do niektorych luksusowych kosmetykow :)

PS.Kasia nie obrażaj się tylko :P

i do tego te kąpiele w mleku, w borowinie na łakach..... zyć nie umierać.... i kosmetyki nie potrzebne :P

a zamiast odżywki do włosów rozpylone RSM

Opublikowano

Ja tam mam np problem ze znalezieniem chłopaka na wieś, bo u mnie przynajmniej to tylko 1 jest taki który się zajmuje rolnictwem "na poważnie", reszta to woli siedzieć choćby na budowach całymi dniami i narzekać, a pole jeśli mają to zasieją jakimś zbożem żeby roboty było jak najmniej. Niestety takich chłopaków jakich szukam (zajmujący się np hodowla bydła) jakoś u mnie brakuje.

Gość Kasia22
Opublikowano

Ja tam mam np problem ze znalezieniem chłopaka na wieś, bo u mnie przynajmniej to tylko 1 jest taki który się zajmuje rolnictwem "na poważnie", reszta to woli siedzieć choćby na budowach całymi dniami i narzekać, a pole jeśli mają to zasieją jakimś zbożem żeby roboty było jak najmniej. Niestety takich chłopaków jakich szukam (zajmujący się np hodowla bydła) jakoś u mnie brakuje.

A U Mnie to tacy leniwi że wgl nic nie robią tylko siedzą i narzekają że nie ma pracy, a prawda jest taka że nie szukają.

w mojej miejscowosci nie ma innych gospodarstw prócz mojego :lol:

w promieniu 20 km zaczynaja sie gospodarstwa, ale wez znajdz jakiegoś śmiałka :D jak to wszystko takie płochliwe B)

Tomek Kasia siarą buzię smaruje i nic malować się nie musi :) A dla tych co nie wiedzą siara dodawana jest do niektorych luksusowych kosmetykow :)

PS.Kasia nie obrażaj się tylko :P

i do tego te kąpiele w mleku, w borowinie na łakach..... zyć nie umierać.... i kosmetyki nie potrzebne :P

a zamiast odżywki do włosów rozpylone RSM

Kochana nie mam powodu by się obrażać ;) Ja babeczka z poczuciem humoru Jestem :lol:

A Po siarze taka cera gładziutka :lol:

i ten RSM we włosach :P

Opublikowano (edytowane)

żeby nie było na codzień nie narzucam na siebie tapety.

A co do wolnych panów, w mojej okolicy deficyt wolnych panów, którzy spełniają jedno najważniejsze kryterium czyli chcą się zajmować gospodarką.

Dlatego postanowiłam szukać szczęścia w internacie (chociaż kiedyś sama uważałam to za desperację) Tutaj jest jednak wiecej możliwości na znalezienie miłości...

Edytowane przez pastereczka
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v