Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Dżesika, Dżesiką natomiast mi jest szkoda Panów którzy się rozczarowali widząc swoje kandydatki. Wygląd jest ważny,ale "tuszowanie" paru kg czy wysylanie starych zdjęć jest słabe :(

Dżesi mi się kojarzy z Godlewskimi...glonojadowe usteczka, nic tylko całować 😂😂

I logika niektórych kobiet - zgolić sobie brwi,żeby narysować je sobie kredką 👌

Edytowane przez Candy
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem jaki dziewczyna ma charakter i co skłoniło ją do wzięcia udziału w tym programie ... , ale powiem Wam ... , że ludzie są strasznie okrutni wobec innych ...

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Ja tych malowańców nie toleruję. Nie wiem co one w tym widzą.

Opublikowano (edytowane)

Wiecie makijaż to taki dobry "haczyk" - Pani wygląda nieskazitelnie,kusząco to "rybka"(facet) połyka przynętę i ma go w "garści"...problem zaczyna sie gdy rano obok niej się budzicie... Reakcja mniej więcej jak "Krzyk" Edvarda Muncha 😛 (zdj.google)

Ps. Nie mówię tu o" makijażu "Dżesi, bo nie wiem do jakiej kategorii to nawet zaliczyć 😂

A potencjalna "rybka" naprawdę musi być ślepa

KRZYK_86_66 (1).jpg

Edytowane przez Candy
Opublikowano

To działa podświadomość im ładniejsza kobieta tym zdrowsze moze wydać na świat potomstwo. Wiadomo im ładniejsza tym więcej mężczyzn okaże zainteresowanie. Są takie kobiety których bez makijażu ciężko poznać

Opublikowano

Podejście psychologiczne - Ładna kobieta to i facet dowartosciowany jako "zdobywca". Nie oszukujmy się, każdy jest wzrokowcem :D

Opublikowano

Ładne to każy chce puknąć, mieć na jedną noc a związki tworzą z tym mniej urodziwymi.

Opublikowano

Każdy z nas ma inny gust, to ze ja lubię drobne blondynki nie oznacza że komuś innemu bardziej nie podchodzą grubsze brunetki. I Jesica znajdzie takiego któremu spodoba się taka jaka jest, tyle że większości z nas takie karykatury do gustu nie przypadają, i stąd ten hejt, te nieprzychylne słowa

@Thomas2135 ja tam sobie najładniejsza wziąłem, przytrzymałem i mam. Po dwójce dzieci i z 30 na karku wygląda lepiej niż nie jedna osiemnastka 

• Like 1
Opublikowano

Apropo dresów - to są bardzo empatyczni ludzie - zawsze zapytają "czy masz jakiś problem?" :D

Opublikowano
3 godziny temu, cinek1808 napisał:

Tego to juz nie wiem.  A jaka normalna kobieta brwi maluje

Starsze panie malują sobie brwi. Jak nie używa się zbytnio już makijażu po 60 tce (w większości przypadków tak jest) to takie brwi wyglądają ok.

Opublikowano

tylko co jest w tych kosmetykach że skóra jej twarzy wyglada prawie jak u wiktora juszczenki?

13 godzin temu, Candy napisał:

Wiecie makijaż to taki dobry "haczyk" - Pani wygląda nieskazitelnie,kusząco to "rybka"(facet) połyka przynętę i ma go w "garści"...problem zaczyna sie gdy rano obok niej się budzicie... Reakcja mniej więcej jak "Krzyk" Edvarda Muncha 😛 (zdj.google)

Ps. Nie mówię tu o" makijażu "Dżesi, bo nie wiem do jakiej kategorii to nawet zaliczyć 😂

A potencjalna "rybka" naprawdę musi być ślepa

...

problem to się zacznie wtedy kiedy okaże  się  że 1+1 = 3

Opublikowano

"DLA" Ty niedaleko "szwagrów" mieszkasz ? Bez podtekstów , a jedynie z ciekawości pytam ?

38 minut temu, konteno napisał:

tylko co jest w tych kosmetykach że skóra jej twarzy wyglada prawie jak u wiktora juszczenki?

problem to się zacznie wtedy kiedy okaże  się  że 1+1 = 3

A skąd wiesz że to nie choroba genetyczna jak u Ciebie , że takie durne pytania zadajesz ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v