Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
49 minut temu, Daria54321 napisał:

Zjechać to ty sobie możesz w gimnazjum kolegę z ławki a nie mnie😝 

Panowie ogarnijcie się 😉

Gimnazjum, kiedy to było (kończyłem w 2003r.), sama płaczesz że nie zdążyłaś na publiczny lincz, to chce pomóc.

Temu Krzyśkowi to krowy ze śmiechu pozdychaja jak zobaczą ten wynalazek😁

• Haha 4
Opublikowano
7 minut temu, DanielFarmer napisał:

A on to co prezentuje? Sorry ale jednego zdania poprawnie nie umie powiedzieć...

Też to zauważyłem napisałem wcześniej nawet , ale spokojnie Dzesi go na głębokie wody wycignie .  Będzie show.

Gość Daria54321
Opublikowano

Jaki hejt 😢 może ładna nie jest, ale ma luz a tamta zazdrośnica to to dopiero porażka :)

@Braciszku twojego zdjęcia też nie widzieliśmy dawaj to sobie zjedziemy 😋

Gość Daria54321
Opublikowano

przesadziła z zabiegami ale posłuszna jest😁 przyznajcie😄 ja tam ją widzę jak w tych no kaloszach po tej oborze gania 😂

Opublikowano

Według mnie idealna kobieta to taka, która ma twardy charakter (nie jest Madame Gerrero, która po kosmetyczka tylko chodzi) i jest ładna. Jeżeli nie spełni drugiego warunku, to wiadomo że ok, bo można normalnie z nią żyć w małżeństwie, ale jeżeli nie spełni pierwszego warunku, to do odrzutu :) Akurat ta Jessica nie spełnia wyglądu i po części też charakteru, bo jest przygłupawa. Ale to zmartwienie tego chłopa, co to ją tak bardzo pragnie :D

Opublikowano

panowie ale wygląd to najmniej istotny jest według mnie najważniejsze żeby miała w głowie po układane i potrafiła pracować a nie wydawać tylko i nic nie robić 

Opublikowano
9 godzin temu, Daria54321 napisał:

Znowu przegapiłam okazję na publiczny lincz  i nie napisałam do kandydatów😂 😥😛

jak możecie się tak wyśmiewać?jesteście okropni😣

napisz do mnie na priw to ominiesz publiczny lincz

9 godzin temu, maniek20 napisał:

fajne te kobiety chętnie bym sam poznał tą dorotę z podkarpacia 

jeszcze nie znalazłeś baby?

Opublikowano

Pisać do Ciebie? Żebyś znów ujawnił publicznie rozmowy z pw gdy dziewczyna Cię po prostu olała?

Opublikowano
8 godzin temu, artur125 napisał:

twardy charakter? rozwiniesz to

Otóż chodziło mi o to, żeby to nie była jakaś słynna piękność, tylko żeby umiała też w domu coś zrobić (ugotować, wyprać, wyprasować). Bo na co Ci baba, która będzie tylko wydawać pieniądze, tak jak napisał to kolega Maniek.

Opublikowano
9 godzin temu, Daria54321 napisał:

Jaki hejt 😢 może ładna nie jest, ale ma luz a tamta zazdrośnica to to dopiero porażka :)

@Braciszku twojego zdjęcia też nie widzieliśmy dawaj to sobie zjedziemy 😋

nie ma co oglądać, mały, chudy, i w dodatku wczoraj podczas oglądania odcinka żona powiedziała że mam takie zakola jak Grzesiek, po czym sprostowała że jednak nie, bo ja mam większe🤢

1 godzinę temu, Pajej napisał:

napisz do mnie na priw to ominiesz publiczny lincz

jeszcze nie znalazłeś baby?

z tego co pamiętam to i ty tu się ogłaszasz już z trzecią serię:D

Opublikowano
2 godziny temu, MARTINEZUrsus napisał:

Otóż chodziło mi o to, żeby to nie była jakaś słynna piękność, tylko żeby umiała też w domu coś zrobić (ugotować, wyprać, wyprasować). Bo na co Ci baba, która będzie tylko wydawać pieniądze, tak jak napisał to kolega Maniek.

"słynna piękność" - wolę babę, do której będzie się chciało wracać wieczorem z pola na noc niż taką, która będzie super gotować i tylko tym mi zaimponuje, a ja zamiast orać żonę będę wolał orać pole 😜 ( w końcu mamy XXI wiek i facet też powinien potrafić co ugotować - nie tylko wodę 😂, no chyba, że szuka takiej do gotowania bo sam nie potrafi, a na końcu zostaje starym kawalerem więc i tak musi się nauczyć no chyba, że zupa chmielowa non stop 🤣 )

Żeby nie było, że nic na temat RSŻ to Dżesii jak mama nie dopilnuje to rozdziewiczy chłopczyka bo samej wybranki pewnie już nic w życiu nie zaskoczy 🤣 Swoją drogą ciekawe jak będzie prezentować się jej "zad" w ciasnych spodniach / leginsach. Bedzie można troszkę pogrzebać w jej przeszłości 😎

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v