Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, LuckyLuke12345 napisał:

Ale Ty śmieszny pajac jesteś xD 

Skoro nie chcesz poznać mojej żony to może umówimy się na dziwki?  

znaczy co za alfonso robisz ? ....no niestety nie ten adres 

nie sil się  ...bo mnie takie dowcipne  smarki nie bawią i nie jesteś w stanie ruszyć mnie ta dziecinadą 

Opublikowano
6 minut temu, marko-kolo napisał:

aż   tak boli ? xD...o jej chłopczyku ,pampersa sobie zmień :D

Mocny tylko w gębie jesteś nic pozatym.  Chętny  to mogę ufundować tobie te pampersy że będziesz ich używał 

Opublikowano
2 godziny temu, ZosiaSamosia napisał:

Miłość od pierwszego wejrzenia i to od zobaczenia zdjęcia Agus, ile Ty masz lat? 

Miłość do pierwszego włożenia. Przez takich pajaców z programu tylko powiela się i tworzy nowe stereotypy o rolnikach.

Opublikowano

powiem wam ze to faceci sa najlepszymi kucharzami swiata bo nie trzymaja sie przepisow tylko gotuja z sercem i smakiem zobacz najlepsze restauracje swiata to facet gotuje tam bez ujmy dla kobiet sorki ale zwiazki sa po to aby sie uzupelniac nie ma czegos takiego jak baba do garow a facet na fotel i mecz ogladac ja np z moimi ex wspolnie gotowalismy bylo wesolo a i wielokrotnie konczylo sie ze kolacja w piecu sie grzala a my na kuchennym stole zapominalismy o uplywie czasu ale warto poswiecic kolacje na rzeczy przyjemne obojgu

Opublikowano

uwierz ze prawie polowa facetow jak nie wiecej tylko lenistwo i stereotyp nie pozwala facetowi wejsc do kuchni po nic wiecej niz piwo z lodowki o ile nie jest to "przynies piwo kobieto" bo to niby obowiazek kobiet 

a ex sa bo nie rozumialy obowiazkow takich jak praca tylko w glowie wypady do galeri kina czy kolezanek teraz mam przyjaciolke ktora rozumie ze jak jade w pole czy do lasu to nie dla wlasnego widzi mi sie ale bo musze

• Thanks 1
Opublikowano

Czyli potwierdza się że musi trafić swój na swoją.    :)

Opublikowano

taka prawda @Sean jedni wola slodkie nieporadne dziunie a inni wola typu " BABA ŚLĄSKA" w barach szeroka w ...pie waska raczki jak bochen chleba jak przyp...doli to lecisz do nieba zaradna inteligentna i goraca/namietna wiekszosc kobiet nawet nie wie co to przyjemnosc skoro istnieja faceci dla ktorych sex konczy sie na wloz wyciag i dojdz a teraz kobieto przynies piwo kobieto i do garow

Gość konteno
Opublikowano
2 godziny temu, Roman4321 napisał:

Samemu ugotować można

jak wody nie przypale to nawet gotowanie nieżle wychodzi , vifon, knorr, amino , ajinomoto , culineo przed nocną zmianą sie upichci byle zdążyć zjeśc zanim wystygnie 

Gość ZosiaSamosia
Opublikowano

@Aga_Foto omg ale afera jakby było jeszcze o co... ;) odpadłam na początku, zaglądam a tu taki cyrk. Chodziło mi o Bardowskich, ale nie ma już do czego wracać. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v