Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

"Nie zdawaliśmy sobie sprawy, że nagle staniemy się tak rozpoznawalni. Ludzie zaczepiają nas na ulicy, robią zdjęcia, występujemy w programach i reklamach. No i każdego interesuje co dalej, czy będzie ślub, dzieci... Dla nas program się skończył, wróciliśmy do codzienności, a nie wszystko co pięknie się zaczęło, przetrwało próbę czasu- dodaje Paweł."

TopAgrar 5/2015 strony 186-187

prawdopodobnie po ptakach

Opublikowano

Pomóżcie Może ktoś ma namiar na Anię z przygotowywanej nowej edycji "Rolnik szuka żony"?marzę o poznaniu tej kobiety bez udziału mediów telewizji.

Czyżby jakiegoś jej byłego natchnęło.....???

Opublikowano

Znam Krystiana, to mój znajomy z gimnazjum. Nie rozmawiałem z nim na ten temat, ale to spokojny chłopak i raczej nie ma duszy telewizyjnego rekina, jak naprzykład Adam z I edycji. Myślę, ze o to mogło chodzić, a nie o listy.

Opublikowano

wcześniej był już ten temat poruszany: uczestnicy zostali dobrani tak żeby uzyskać większą oglądalność, żeby była większa różnorodność, żeby przyciągnąć przed telewizory i młodych i starych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v