Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

najlepsze w tym wszystkim że chyba sama za bardzo pojęcia o tym tez nie miała, zrobić może i zrobiła to do jedzenia, ale "kijami" to się posługiwała na takim samym poziomie co cała reszta, co je pierwszy raz w ręku miała...

bo ona w rękę co innego lepiej bierze

• Haha 3
Opublikowano
11 minut temu, lukbold napisał:

pewno wlazła na internet chwilkę wcześniej i tam jej doradzili w dziale "jak poderwać faceta"

pewnie wyczytała że krewetki to afrodyzjak i nagotowała cały gar:D

9 minut temu, soltys48 napisał:

bo ona w rękę co innego lepiej bierze

a potem skarżą się takie w kawiarni że kawa śmierdzi nie powiem czym😋

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

najlepsze w tym wszystkim że chyba sama za bardzo pojęcia o tym tez nie miała, zrobić może i zrobiła to do jedzenia, ale "kijami" to się posługiwała na takim samym poziomie co cała reszta, co je pierwszy raz w ręku miała...

najwidoczniej nie miała jeszcze przyjemności mieć dwój "kijów" w jednej dłoni 😂 co jak co ale w porównaniu z tymi biznesłómen z programu " piękne i odważne " to ta dżesi to taka swojska baba - fajne jest to, że mówi co myśli, a nie myśli co powiedzieć.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Thomas2135 napisał:

Jesteście bezlitośni. 😆

Okropni 😛;)

Edytowane przez Doloress
Opublikowano (edytowane)

Czemu moje posty musi zatwierdzić moderator?  I dlaczego jeden nie został wgl opublikowany? 

A panowie tutaj czepnęli się Dżesi i wypisują dużo gorsze rzeczy niż ja napisałam. No cóż, co poradzić na to że świat zdominowany jest przez mężczyzn gdzie kobiety muszą o wszystko walczyć i ciągle coś udowadniać. 😛

Wracając do tematu to napisałam w poście który nie został zatwierdzony, że jedziecie po tej dziewczynie. A nie widzicie nic złego w zachowaniu tego całego Krzysia i jego matki? Dla Was czymś normalnym jest potraktowanie kogoś w ten sposób? Przyszłej żonie tego chlopaczka szczerze współczuję bo w jego oczach nigdy jej się nie uda dorownac mamusi. I założę się że nie raz na obiadek do mamusi poleci bo mu od żony smakować nie będzie. A ta blondynka Kasia (nie wiem czy napewno tak ma na imię) już chyba odpuscila "walkę " o Krzysia, wie dziewczyna co robi... ;)

Edytowane przez Doloress
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v