Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

nie wiem czy zauważyliście, ale Małgorzata ma na moje oko problemy z hormonami (przerośnięta tarczyca) co by mogło oznaczać problemy z późniejszym zajściem w ciążę...

Opublikowano

Jak się chodziło do technikum to był czas szaleństw, teraz to już praca;) a oddałabym żeby właśnie wrocić i poszaleć :P

nom i tu możesz miec racje, szalało sie w technikum, ale popatrz na to tak ile czasu zmarnowalismy w szkole?

Opublikowano

@Goska93 tak tak ty mi oddasz 4 lata a nic nie wyjdzie i pozniej mi tylko zostanie ze 4 lata przybyły to dziekuje za takie interesy a tak w ogóle widze ze kolezanka w moim wieku :D

A powiedz kogo tu nie ma tu praktycznie kazdy ma opanowane ze 3-4 dziedziny naukowe to co sie dziwic ze lekarze sa a moze jeszcze jakis ginekolog sie trafi :P

Opublikowano

nie wiem czy zauważyliście, ale Małgorzata ma na moje oko problemy z hormonami (przerośnięta tarczyca) co by mogło oznaczać problemy z późniejszym zajściem w ciążę...

ma też spory nos.co świadczy o tym dlaczego jest sama.wyczuwa buraków na kilometr.taki z Ciebie znawca jak i ze mnie.xD
Opublikowano

raczej miałam na myśli żeby szaleć częściej i pić więcej bo głowa była mocniejsza  :lol: 

jak ja z tamtym rozumem do domu z 500+ nigdy nie wróciłam to z tym teraz, całkowicie :P  rodzice by się ucieszyli jedynie   :P

Opublikowano

moja mama też by się cieszyła,,,,, Jak by co w organizowaniu wesel mam dosyć spore doświadczenie ostatnio w 5 godzin pracownikowi wszystko załatwił :mellow:

Opublikowano

raczej miałam na myśli żeby szaleć częściej i pić więcej bo głowa była mocniejsza  :lol:

jak ja z tamtym rozumem do domu z 500+ nigdy nie wróciłam to z tym teraz, całkowicie :P  rodzice by się ucieszyli jedynie   :P

to tak spieszno rodzicom do zostania dziadkami?

nie żebym sie narzucał, ale moge pomóc spełnić im to marzenie :D :D :D

Opublikowano

Ja przecież mam jeszcze szaleć i korzystać :P ale mam dwie siostry po 30, oddam chętnie o dopłacę :lol:

To ja dopłace do swojego brata i za wspólnie zebrane pieniądze zeswatamy ich.

Mi do 30stki trochę brakuje. Jestem od Ciebie 3 lata starszy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v