Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

gdybym to ja sie zgłosił to najpierw czytałbym listy, a na zdjecia patrzył dopiero gdy za duzo listów miałbym na tak

Oj kolego, ile razy Ci mówiłem zgłoś się. Wkońcu byłby ktoś znajomy z moich stron. Jak będzie następna edycja to wysyłasz zgłoszenie bez dyskusji :D

Opublikowano

musi być show, musi być zróżnicowanie, jakby sami młodzi byli to nie byłoby różnorodności, i program by tylko młodzi oglądali, a jak będzie trochę starszych osób to i dziadek i wnuczek program obejrzą

Dokładnie, tv kłamie, nie liczy się ilość listów jak zapewniają, a rozciagłość wiekowa. Nawet gdyby leśnik otrzymał 10 listów, a któryś młody 1000, i tak wybraliby leśnika.

Opublikowano

Oj kolego, ile razy Ci mówiłem zgłoś się. Wkońcu byłby ktoś znajomy z moich stron. Jak będzie następna edycja to wysyłasz zgłoszenie bez dyskusji :D

zaczynam sie bać że Ty mnie wyręczysz z wysłaniem zgłoszenia i postawisz mnie przed faktem dokonanym

Opublikowano

Zapowiada się, że to będzie dość nudna edycja. Tylko ta rolniczka wydaje się w miarę normalna, reszta to sami nie wiedzą czego szukają, a już ten łysy koleś to w ogóle ma się za nie wiadomo kogo. Jedyna nadzieją na ożywienie tego nudnego show będą ciekawe osoby wybrane przez rolników.

Opublikowano

Co tal luki u ciebie słychować?

Pierwsza seria była ciekawa bo trochę nowum, na drugą już mi się nawet patrzeć nie chce, wszystko takie naciągane,

Powinna być tylko jedna kandydatka czy kandydat a nie spęd zrobią przed kamerą i widowisko dla gawiedzi.

Najlepszą satyre na ten program zrobili w necie "Wojtas szuka żony" :D

Opublikowano

moim zdaniem najlepiej wypadła ze wszystkich, czytała listy, a nie tylko na zdjecie patrzyła.

Największe rozczarowanie to Szymon niby taki pobożny chce tylko katoliczke a babtystka była ładna to ja wybrał, ta co w zakonie była powinna do niego pasowac ale grubsza wiec niw wybrał zal

inni podobnie tylko na zdjecie patrzyli

babtyści to chrześcijanie też są to nie wiem o co tyle krzyku , Szymon mówił o katoliczce  ale nie żeby aż zakonnica , w naszym kraju 90% ludzi to katolicy tylko ile tak naprawdę jest praktykujących  może z 20 %

zresztą to ich wybór każdy typuje według swojego gustu , tak naprawdę to loteria być może w śród tych listów jest fajna osoba ale po liście i zdjęciu oni tego nie wiedzą bo z setki  listów muszą wybrać 10 ,a po przeczytaniu z 20 listów w głowie zrobi się taki mętlik że pewnie pierwszego listu i tak by sobie już nie przypomnieli więc typują na tak i nie  i nie wiadomo  a może ktoś chce się tylko w telewizji pokazać jak u Moniki był list i zdjęcie goscia który zajmuje się modelingiem  mnie się wydaje że napisał do niej tylko po to żeby pokazać się na ekranie a może telewizja go zauważy , jego list o ile wiem poszedł na nie

Opublikowano

U Marka trochę wpadka z tą rozgrzebaną łazienką. Chyba się nie spodziewał że przejdzie dalej.

to nie była żadna wpadka tylko specjalnie u niego pokazali żeby podnieść oglądalność jakoś u innych po domu nie chodzili tylko u niego bo zobaczyli że burdel jak po imieninach i to było tylko po to by właśnie trochę szumu się zrobiło tak jak tu na forum 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v