Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

mapo,koncze polemikę z Tobą.TY czytac nie potrafisz a pamięć cieniutka.Nigdy nie byłem zablokowany.Juz mnie obraziłaś faktem ze zacząłem się tłumaczyć,papaty

Opublikowano

Wczoraj francuscy muszkieterowie,dzisiaj sensacyjne,-czeski film.

Dajcie na luz,bo co nie którzy indentyfikują się z Adamem (g).

Wczoraj francuscy muszkieterowie,dzisiaj sensacyjne,-czeski film.

Dajcie na luz,bo co nie którzy indentyfikują się z Adamem (g).

Opublikowano

Davidastra: nie byłoby tej "szczekaniny", gdyby glicerowi znów nie puściły hamulce... Nie mam w zwyczaju siedzieć cicho, gdy ktoś próbuje mnie obrażać.  -_-

conan: boisz się napisać pełną nazwę tego użytkownika? ;) W sumie to i racja, bo mógłby i ciebie zacząć obrażać...

Opublikowano

mapo; nie boję się,zresztą kogo się tu bać ;) ,trzeba najpierw rozwiązywać problemy na drodze mediacji.

Mamy XXI wiek,chociaż czasami muszkiet by się przydał :)

Opublikowano

czy ktoś z użytkowników AF oglądał odcinek familiady z udziałem uczestników programu "rolnik szuka żony"?:)

Czy jest gdzieś w necie nagranie? bo szukam i nie mogę znaleźć. Gdyby ktoś miał i podrzucił linka byłbym wdzięczny:)

pozdrawiam

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Dlatego jest ten program. Czekali, czekali, czekali i nic samo nie przyszło to zgłosili się do programu. Nie ruszysz w żaden sposób tyłka, nie znajdziesz nikogo

Opublikowano
Oto, co pisze se.pl o Adamie:

W tekście z ostatniego linka pisali o komentarzu wziętym stąd:

Ostatnią wypowiadającą się o Adamie jest niejaka DzastinB, którą co poniektórzy powinni kojarzyć, bo już ktoś na tym forum wklejał filmik z jej udziałem. To nikt inny tylko "mieszczuch na Mazurach". Poniżej wklejam link do filmików, w których występuje.

Opublikowano

eno wrzuć że na luz... film sobie poszukaj fajny jak nie masz co robić ale dajże spokój jakiemuś gostkowi co sam nie wie co chce i jest zleksza żenujący jak na swój wiek... olał go pies i tyle

Opublikowano

Ponawiam zapytanie: Jestem farmerem. mam 28 lat, brunet, niebieskie oczy 183, normalnej budowy ciała.

Powiat toruński, gospodarstwo 47ha, zmechanizowane, produkcja roślinna i zwięrzęca. Szukam partnerki, najlepiej blondynka 24-28 lat, z okolic, wymiary 90 - 60 - 90, jeśli są jakieś chętne zapraszam smile.png

Krzysiek

Opublikowano (edytowane)

@Krzysiek bądź bardziej precyzyjny na tak ogólnikowe kryteria raczej żadna z dziewczyn nie odpowie  :D... sprecyzuj pozostałe wymiary ;) ...

czy już poza 90-60-90 nic się nie liczy :wacko: ???

określ jeszcze numer kołnierzyka, rozmiar pantofelka i wielkość miseczki :D ...

i nie zapomnij jeszcze o tak kluczowym elemencie jak prześwit między stykającymi się udami :P  :D

a tak na poważnie @Maciej_Boryna... zastanów się czy swoim mocno ograniczonym postem nie uwłaczasz całej reszcie szacownego grona farmerów i farmerek  :(... 

Edytowane przez black_shadow
Opublikowano (edytowane)

@MaciejBoryna - wstaw Swoje zdjęcie, z przyjemnością ocenimy, na ile TY JESTEŚ IDEALNY...!!!! ..hahaha..wtedy się zastanowię, czy i ja nie ogłoszę castingu.....;-)

Wyjrzyj tylko teraz czasem na płot, bo będą Ci się po tym wpisie teraz wielbicielki w sztachetach dusiły.....

Hahahaha....

Edytowane przez biedroneczka
Opublikowano

prześwit między stykającymi się udami :P  :D

to to teraz też trzeba podawać :o :o :o  A w czym to się mierzy w mm czy w % ?? :blink: :blink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v