-
Podobna zawartość
-
Przez Wojtus2157
Witam
Szukam tura do renault cergos 350. Czy ktos wie od jakiego ciągnika ewetułalnie mogą pasowac mocowania (adaptacje), może renault xx34 albo ceres?
-
Przez michal7536
Otóż problem jes taki, że na wyzszych obrotach pochodzi kilkanaście minut i tłumik jest już tak gorący że się nei da dotknąć i do tego śmierdzi płynem chłodniczym, gdy włacze klime. Wcześniej wszystko było dobrze, a ostatnio uprawiałem na polu i ciągle czuć było ten zapach płynu i nagle a maski poszedł biały dym, okazało się że wąż łączący chlodnicę z termostatem pękł, zapewne dlatego że wszystko było bardzo gorące. Wymieniłem na nowy i nadal się przegrzewa, jak myślicie co mogło się uszkodzić?
I po wyłączeniu ciągnika tłumik aż syczy, co się wcześniej nei zdarzało.
-
Przez Lukasz30245
Witam! Jestem nowy na forum, z góry przepraszam jeśli temat poruszany był wcześniej. Otóż mój Cergos bardzo słabo podnosił tuz, problem ten dotyczył też wyjść hydraulicznych. A na wolnych obrotach w ogóle nie podnosił. Została zmieniona pompa na nową, ale to nic nie dało. Proszę o porady:)
-
Przez Slevyn
Witam
Jak w temacie mam problemy z elektryką w ciągniku. Poszukuję manuali do tego modelu, może ktoś ma w postaci elektronicznej?
-
Przez Slevyn
Witam
Poszukuje kół do międzyrzędzi do mojego Cergosa 345 a nie wiem jaką wielkość przyjąć, żeby przełożenie napędu było odpowiednie, a może nie muszę się o to martwić?
Normalne koła w Cergosie to przód 13,6R24, tył 16,9R34.
Może ma ktoś taką wiedzę co tutaj zastosować
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Sterownik skrzyni Biegów do Renault Cergos 350 naprawa
Renualt Ceres 95