woda w pompie opryskiwacza
-
Podobna zawartość
-
Przez damian1994s
Witam. Mam problem mianowicie ubywa mi woda z tego co zauważyłem wydostaje się kolektorem wydechowym. Olej w silniku jest w porządku nie widać w nim wody również nie podnosi się stan. Dodam że uszczelka pod głowicą była niedawno wymieniana i głowica była planowana. Co może być przyczyną? -
Przez abs100
Panowie, stoję przed kupnem opryskiwacza ciaganego, będzie współpracować z ursusem 3512 tak żeby miał 2 tys litrów i belka min 20m. Polecicie coś dobrego do 30 tyś. Coś z zagranicy. Proszę jak można odrazu o opinię. pozdrawiam. -
Przez BaRtEk7710
Witam mam pytanie odnośnie sklejania zbiórnika z tworzywa sztucznego w opryskiwaczu. W tamtym roku obkleiliśmy cały dół opryskiwacz żywicą poliestrową i kawałkami waty szklanej lecz chemia przegryzła ją w paru miejscach. Czym można sklecić aby wytrzymał to trochę dłużej i czy lepiej sklecić od środka czy od zewnątrz? -
Przez Gość
Gdzieś tam pocztą pantoglową zasłyszałem,że ze starego opryskiwacze polowego robią sobie bielarki do obór,ktoś takie coś skonstruował?
-
Przez agroKadzice
Witam. Mam pytanie do kolegów odnośnie pompy opryskiwacza termit pilmet 60 litrów na minutę. Chcę zmodernizować troszkę mój opryskiwacz tzn powiększyć lance na 15 metrów i teraz nasuwa się pytanie czy pompa zdoła tej szerokości? Czy wystarczy jej wydajności?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z odpalaniem New Holland t6050 na rozgrzanym silniku
Ursus c330