Skocz do zawartości

Rozmowy o wszystkim i o niczym osób w związkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobudzić to się udało - co najwyżej ciekawość :P

Po braku odpowiedzi zainteresowanej , sądzę że nieuzasadnioną :P

No cóż trzeba będzie to przyjąć na klate :D haha nie no dobra nie jestem desperatem :D w ogóle z lekka zabłądziłem na AF

Opublikowano

A dlaczego zmienisz temat? Nie jest z twoją urodą, tak jak wcześniej pisałaś i się wstydzisz :P

Skoro tak, to po co się było chwalić :P

Jak masz dziewczyne zaproponuj Jej salon kosmetyczny (wydatek max 100zl) jak wyjdzie ze salonu to wtedy zobaczysz bogine seksu. :rolleyes:

Ja wygladalam bosko jak wyszlam od kosmetyczki :D

Zmienilam temat, poniewaz sa tu mezatki z ponad 10letnim stazem, a wtedy troszke inaczej chlopcy dziewuchy zarywali. A mnie ciekawi jak. :rolleyes:

Opublikowano

Nie mam dziewczyny, mam żonę , jesteśmy 14 lat po ślubie i ona nie potrzebuje salonu kosmetycznego , żeby być boginią seksu :P

Po prostu nie lubię jak ktoś się chwali czym uparcie , a dobrze wie że nie można tego sprawdzić :P

Żonę poznałem przez wspólnego znajomego , jej kuzyna zresztą , normalna ustawka :P

Opublikowano
Jak masz dziewczyne zaproponuj Jej salon kosmetyczny (wydatek max 100zl) jak wyjdzie ze salonu to wtedy zobaczysz bogine seksu. :rolleyes:

Wiesz to nie do końca tak jest ...Bo czasem pada takie podsumowanie .Hmmm robili co mogli :D

Kolego Mariuszd93 ta wypowiedz absolutnie nie dotyczy Twojej Żony . :)

Opublikowano (edytowane)

B)

Edytowane przez aletes
Opublikowano (edytowane)

Ja z mężem poznaliśmy się będąc drużbami na ślubie naszych kuzynów. Jakby nie to, to chyba nigdy byśmy się nie spotkali.

Mariusz93 chwali ci się, że uważasz, że żona jest piękna bez kosmetyczki, ale zaproponuj jej to a na pewno się ucieszy

Edytowane przez nikolajjj
Opublikowano

Cóż --- teraz to podobno dziewczyny jeżdża do chłopaków--- poodwracało się co?